- 4 Mayıs 2020
- 212
- 79
- 48
- 27
- Konu Sahibi halabirumutvar
Selam Kizlar 2 Ekim beklenen adet tarihim . Ovulasyon gunlerini degerlendirdim . Gebelik testini daha erken yapabilirmiyim ? Kesin sonuc alirmiyim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne zaman yapayım ovulasyonun üstünden 7 gün geçti. 10.günde bişeyler çıkarmı ne dersinÇok var daha beklemelisin
Ovulasyondan emin misin testle mi baktınCanım ne zaman yapayım ovulasyonun üstünden 7 gün geçti. 10.günde bişeyler çıkarmı ne dersin
Evet 17 eylülde çatladı bat 2 ekimOvulasyondan emin misin testle mi baktın
10. Günden sonra belli eder varsa anca o da hatta 12 bile yerinde olur. Dayanamıyo insan da sabret azck :)Evet 17 eylülde çatladı bat 2 ekim
Valla öyle. Tamam 11.günde deniyim madem sağol canım10. Günden sonra belli eder varsa anca o da hatta 12 bile yerinde olur. Dayanamıyo insan da sabret azck :)
Benim de bat 2 ekim canım ovulasyonun üstünden 7 gün geçti. Erken daha bekliyorum pazar veya pazartesi yapıyım diyorum
[/QUOTE
Canim Vallah bende Cok sabirsizim gel 2 Ekimde Yapalim Kesin sonuc icin![]()
2 Ekimde de mi yapiyim regl olmazsam ? Cok sabirsizim Insallah olurÇok var daha beklemelisin
Gecikme en iyi belirti canım2 Ekimde de mi yapiyim regl olmazsam ? Cok sabirsizim Insallah olur
Bende 18inde catladi testle yapmadim app Oyle gosterdiValla öyle. Tamam 11.günde deniyim madem sağol canım![]()
Canım ovulasyon testleri var onunla test yaptım çatladığını gördüm. Çatladıktan sonrasını sayıyorum mesela seninki 18 inde çatladıysa henüz 6 gün olmus çatlayalı . İdrar testinde görülmesi için 12 gün bekleniyo . Yani anca dölleniyor rahime tutunuyor bu süreçte. Takvimine göre belirtilerinde doğruysa o tarihte çatladıysa erken daha seninde. Benimde 7 gün oldu çatlayalıBende 18inde catladi testle yapmadim app Oyle gosterdi
11. Gununu Nasil ne zamandan hesapladin ? Yani Nasil hesaplaniyor![]()
Tessekkur ederim Canim ![]() |
Gecmis olsun Insallah Saglikli bebisler nasib olurEvet kesin sonuc 2 ekim olur canım bizim aslında ama işte dayanamam ki benbirde öncesinde dış gebelik geçirdim ameliyat oldum çok korkuyorum şimdi bişiler çıkarsa direk kan vermek amacım aslında inşallah çıkar da
![]()
Benim goguslerim Cok hassaslasti Ve Cok Uykum geliyor Habire uyuyasim var . Fazlada umutlanmak istemiyorum Aslinda sonradan hayal kirikligi ugramayim diye . Erken Gebelik testi bu ayin 27 de yapam onerilmisti adetten 5 gun once Ama adet gununu beklemek daha Iyi olucak kaldi 1 haftaAminn canım sağolasın inşallahbelirtilerin varmı peki ne durumdasın benm belim çok ağrıyo sadece göğüslerim dolgun ama adetime yakın hep olan şeyler
Benm uykum hep oldugu icin ona anlam yükleyemiyorumBenim goguslerim Cok hassaslasti Ve Cok Uykum geliyor Habire uyuyasim var . Fazlada umutlanmak istemiyorum Aslinda sonradan hayal kirikligi ugramayim diye . Erken Gebelik testi bu ayin 27 de yapam onerilmisti adetten 5 gun once Ama adet gununu beklemek daha Iyi olucak kaldi 1 hafta ☺