Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bat 2 ekim canım ovulasyonun üstünden 7 gün geçti. Erken daha bekliyorum pazar veya pazartesi yapıyım diyorum

Bende 18inde catladi testle yapmadim app Oyle gosterdi
11. Gununu Nasil ne zamandan hesapladin ? Yani Nasil hesaplaniyor 😀
Canım ovulasyon testleri var onunla test yaptım çatladığını gördüm. Çatladıktan sonrasını sayıyorum mesela seninki 18 inde çatladıysa henüz 6 gün olmus çatlayalı . İdrar testinde görülmesi için 12 gün bekleniyo . Yani anca dölleniyor rahime tutunuyor bu süreçte. Takvimine göre belirtilerinde doğruysa o tarihte çatladıysa erken daha seninde. Benimde 7 gün oldu çatlayalı 😊

Evet kesin sonuc 2 ekim olur canım bizim aslında ama işte dayanamam ki ben 😂 birde öncesinde dış gebelik geçirdim ameliyat oldum çok korkuyorum şimdi bişiler çıkarsa direk kan vermek amacım aslında inşallah çıkar da🤲😍

Canım ovulasyon testleri var onunla test yaptım çatladığını gördüm. Çatladıktan sonrasını sayıyorum mesela seninki 18 inde çatladıysa henüz 6 gün olmus çatlayalı . İdrar testinde görülmesi için 12 gün bekleniyo . Yani anca dölleniyor rahime tutunuyor bu süreçte. Takvimine göre belirtilerinde doğruysa o tarihte çatladıysa erken daha seninde. Benimde 7 gün oldu çatlayalı 😊
Tessekkur ederim
Canim ❤️ Insallah Iyi Sonuclar aliriz

Aminn canım sağolasın inşallah 🤲😍 belirtilerin varmı peki ne durumdasın benm belim çok ağrıyo sadece göğüslerim dolgun ama adetime yakın hep olan şeyler

Aminn canım sağolasın inşallah 🤲😍 belirtilerin varmı peki ne durumdasın benm belim çok ağrıyo sadece göğüslerim dolgun ama adetime yakın hep olan şeyler
Benim goguslerim Cok hassaslasti Ve Cok Uykum geliyor Habire uyuyasim var . Fazlada umutlanmak istemiyorum Aslinda sonradan hayal kirikligi ugramayim diye . Erken Gebelik testi bu ayin 27 de yapam onerilmisti adetten 5 gun once Ama adet gununu beklemek daha Iyi olucak kaldi 1 hafta ☺️

Benim goguslerim Cok hassaslasti Ve Cok Uykum geliyor Habire uyuyasim var . Fazlada umutlanmak istemiyorum Aslinda sonradan hayal kirikligi ugramayim diye . Erken Gebelik testi bu ayin 27 de yapam onerilmisti adetten 5 gun once Ama adet gununu beklemek daha Iyi olucak kaldi 1 hafta ☺
Benm uykum hep oldugu icin ona anlam yükleyemiyorum 😂😂 erken gebelik testim yok normal gebelik testim var canım ama sende varsa dene istersen çok sabırsızlanırsan 10.günün olmus oluyo

Back
X