- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
- Konu Sahibi hayalleredogru
Kızlar 2 gündür sabah testlerim pozitif çıkıyor çizgi çıkıyor akşam sıvı tüketip yaptım negatif çıktı çizgi yok acaba normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahliler beta HCG hormonu salgılar akşam kaçıncı idrarın belkide yeni ise çıkmaz sabah ki idrarında çıkar değerin düşükse yaniKızlar 2 gündür sabah testlerim pozitif çıkıyor çizgi çıkıyor akşam sıvı tüketip yaptım negatif çıktı çizgi yok acaba normal mi
Sabah bu şekilde çıktı evet daha yeni aslındaSabahliler beta HCG hormonu salgılar akşam kaçıncı idrarın belkide yeni ise çıkmaz sabah ki idrarında çıkar değerin düşükse yani
Kendin soyluyon kuzum sıvı aldım diye sıvı etkiler seviyesi düşük se daha yeni ise bile endişelenme sabah ki idrarla yapılan test doğrudurKızlar 2 gündür sabah testlerim pozitif çıkıyor çizgi çıkıyor akşam sıvı tüketip yaptım negatif çıktı çizgi yok acaba normal mi
Değerin bile küçüktür daha korkma endişe etme iyi gude bir artış olur o zaman gece değil gün içinde sekizinci idrarın olsun kaç litre su içsem bile pozitif gösterirSabah bu şekilde çıktı evet daha yeni aslında
Çok teşekkür ediyorum canım içim rahatladı Allah razı olsunKendin soyluyon kuzum sıvı aldım diye sıvı etkiler seviyesi düşük se daha yeni ise bile endişelenme sabah ki idrarla yapılan test doğrudur
Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahSabah bu şekilde çıktı evet daha yeni aslında
Rabbim hepinizden razı olsun bizim içinde dua et k ikinci çizgi için herşey feda edebilirimÇok teşekkür ediyorum canım içim rahatladı Allah razı olsun
Bende tüp bebek kuzum normal değil ki ondan bu stresRabbim hepinizden razı olsun bizim içinde dua et k ikinci çizgi için herşey feda edebilirim![]()
Var mı dersiniz☺O zaman hayirli ugurlu olsun bebeeekkkk❤❤❤
Yok diyen gözler kör olurVar mı dersiniz☺![]()
Korkma kuzum iki günde bir iki katı artcak korkma bebisler seninle eminim yavaş yavaş bı anda olcak değil sabret Allah sabredenler beraberdir endişelenmeBende tüp bebek kuzum normal değil ki ondan bu stres
Ay ne iyi geldi bana bu sözlerYok diyen gözler kör olur![]()
2 yıl gözümü bozdum çift çizgi için şimdi çıkan da içime sinmiyor gerçekten zor şeylerKorkma kuzum iki günde bir iki katı artcak korkma bebisler seninle eminim yavaş yavaş bı anda olcak değil sabret Allah sabredenler beraberdir endişelenme
Birşey sorcam bu test bana bı sayfadaki testleri benzetti hangi sayfadan aldın bunlarSabah bu şekilde çıktı evet daha yeni aslında
Bir gebenin günlüğünde ovülasyon testinin yanında gönderilen test canımBirşey sorcam bu test bana bı sayfadaki testleri benzetti hangi sayfadan aldın bunlar
Evet rabbim kimseye acı hasretlerini yaşatmasın2 yıl gözümü bozdum çift çizgi için şimdi çıkan da içime sinmiyor gerçekten zor şeyler
Aminnnn amiiinnnn siz ne kadardır istiyorsunuzEvet rabbim kimseye acı hasretlerini yaşatmasın
Bir gebenin günlüğünde ovülasyon testinin yanında gönderilen test canı
8 aydır istiyoruz her ay umut maalesef negatif sonuçlarAminnnn amiiinnnn siz ne kadardır istiyorsunuz