Resmini koyarmisiniz ve kac gününüz var kac dakikada çıktı??Merhaba arkadaşlar bugün üç adet gebelik testi yaptım ucude pozitif çıktı yarın kan testi yaptiricam testler pozitif ama kan tahlili negatif çıkabilir mi
Resmini koyarmisiniz ve kac gününüz var kac dakikada çıktı??
Bisey mi yazdınız acaba
Bisey mi yazdınız acaba
Çok teşekkür ederimCok güzel hepsi baya belli canim hayirli olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
Rica ederim canim kan tahlili yaptır hemen ve bizede haber ver olur muÇok teşekkür ederim
Yarın hemen yaptiricam ve haber vericem kan tahlili aç veya tok farkeder miRica ederim canim kan tahlili yaptır hemen ve bizede haber ver olur mu
Yaptir canim insAllah hayırlısıyla sonucunu alırsın hayir canim ac tok fark etmezYarın hemen yaptiricam ve haber vericem kan tahlili aç veya tok farkeder mi
İnşallah yarın hemen haber vericemYaptir canim insAllah hayırlısıyla sonucunu alırsın hayir canim ac tok fark etmez
InsAllah canim sana simdi yarin olmaz cok zor geçer zamanİnşallah yarın hemen haber vericem
EvetInsAllah canim sana simdi yarin olmaz cok zor geçer zaman
Yarın çabuk geçer ama kan tahlili verip sonucunu beklemek zor geçer
Sabır istiyo yaa gerçekten biliyorum ne desemde bos ama emin ol güzel günler olacak hepimize
Evet canim doğru ama güzel sonuçlar beklemek o kadar güzel ki yani sonucu mutluluk verinceYarın çabuk geçer ama kan tahlili verip sonucunu beklemek zor geçer
İnşallah çok teşekkür ederimSabır istiyo yaa gerçekten biliyorum ne desemde bos ama emin ol güzel günler olacak hepimize
Evet canim doğru ama güzel sonuçlar beklemek o kadar güzel ki yani sonucu mutluluk verince
Rica ederim canımİnşallah çok teşekkür ederiric
Canim kan verdin mi ?İnşallah çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?