- 18 Haziran 2021
- 11
- 7
- 6
- 34
- Konu Sahibi Kunduzella
-
Gerçekten miiiii inşallah öyledir canım rabbim hayırlısını versinCanim bence hamilesin bende de öyle oldu sadece değerin düşüktür suan bi kac gun içinde tekrarla ya da garanti olsun kan testi yaptır
Amin canım eğer gidersen haberlerini bekliyorum yedek testin varsa sabah ilk idrarla deneGerçekten miiiii inşallah öyledir canım rabbim hayırlısını versin
Çok teşekkür ederim canım haberini veririm, rabbim hayırlısını versin hepimiz içinAmin canım eğer gidersen haberlerini bekliyorum yedek testin varsa sabah ilk idrarla dene
Gerçekten mi canımHayırlı olsun
Ben yaşamadım ama sanırım o kahverengi akıntı yerleşme.Forumda yerleşme kanaması yaşayan çok var lekelenme şeklinde.Cizginiz de silik değil bence gayet netGerçekten mi canıminanın kimse bilmiyor şuan ilk kez sizlere söylüyorum, böyle mi oluyor genelde
Umarım öyledir canımBen yaşamadım ama sanırım o kahverengi akıntı yerleşme.Forumda yerleşme kanaması yaşayan çok var lekelenme şeklinde.Cizginiz de silik değil bence gayet netbebiş gelio
Yaaaaa leke gelip gittiyse hamilelik belirtisi oyle olurr hamilesinnnnKızlar merhaba bugün adet olmam gerekiyordu ama kahverengi akıntı geldi sonra gelmedi test yaptım bugün çizgi biri silik, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz benimle Eki Görüntüle 2873331
YuppiiiiiiiiiiiiiiYaaaaa leke gelip gittiyse hamilelik belirtisi oyle olurr hamilesinnnn
Yaşamadım ama arkadasim da oyle yasamistii ara ara da gleebilir kahverengi lekeYuppiiiiiiiiiiiiii
Leke gitti gelmiyor dahaYaşamadım ama arkadasim da oyle yasamistii ara ara da gleebilir kahverengi leke
Kisiden kisiye degisirr oyle de olur boyle deLeke gitti gelmiyor daha
Anladım canım çok teşekkür ederimKisiden kisiye degisirr oyle de olur boyle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?