N Nrshkyaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2015 52 114 93 28 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nrshkyaa #1 Merhaba kızlar adetime 5 gün var öğlen test yaptım 5 dakika bekledim birşey yoktu akşam gelip baktım böyleydi test sizce gebelik mi kuruma cizgisini Eklentiler C6ACFC85-9488-47CD-929C-021AFF90B147.webp 18,3 KB · Görüntüleme: 86 47AC5AC3-AADC-485F-9A8B-FAB278EFC520.webp 25,2 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba kızlar adetime 5 gün var öğlen test yaptım 5 dakika bekledim birşey yoktu akşam gelip baktım böyleydi test sizce gebelik mi kuruma cizgisini
N Nrshkyaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2015 52 114 93 28 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nrshkyaa #2 Nrshkyaa .!.: Merhaba kızlar adetime 5 gün var öğlen test yaptım 5 dakika bekledim birşey yoktu akşam gelip baktım böyleydi test sizce gebelik mi kuruma cizgisini Genişletmek için tıkla... Cevap verebilecek kimse yok mu kızlar ?
Nrshkyaa .!.: Merhaba kızlar adetime 5 gün var öğlen test yaptım 5 dakika bekledim birşey yoktu akşam gelip baktım böyleydi test sizce gebelik mi kuruma cizgisini Genişletmek için tıkla... Cevap verebilecek kimse yok mu kızlar ?
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.365 En iyi cevaplar 2 179.696 598 33 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nrshkyaa #3 5 dakika hiç bi şey yok akşam gelince varsa sizce ne olabilir gerçekten?
N Nrshkyaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2015 52 114 93 28 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nrshkyaa #4 Merve .!.: 5 dakika hiç bi şey yok akşam gelince varsa sizce ne olabilir gerçekten? Genişletmek için tıkla... Uslubunuz hiç güzel değil bilemezsiniz ki ne olabilir insanlar bir umut soruyor bu ne biçim tavır !
Merve .!.: 5 dakika hiç bi şey yok akşam gelince varsa sizce ne olabilir gerçekten? Genişletmek için tıkla... Uslubunuz hiç güzel değil bilemezsiniz ki ne olabilir insanlar bir umut soruyor bu ne biçim tavır !
kivircikkuala Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2021 1.129 884 43 28 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nrshkyaa #5 Nrshkyaa .!.: Merhaba kızlar adetime 5 gün var öğlen test yaptım 5 dakika bekledim birşey yoktu akşam gelip baktım böyleydi test sizce gebelik mi kuruma cizgisini Genişletmek için tıkla... Umarım bir sonraki ay güzel haberler alırsınız ama bu ay ki kuruma çizgisi Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah gönlünüzce olsun
Nrshkyaa .!.: Merhaba kızlar adetime 5 gün var öğlen test yaptım 5 dakika bekledim birşey yoktu akşam gelip baktım böyleydi test sizce gebelik mi kuruma cizgisini Genişletmek için tıkla... Umarım bir sonraki ay güzel haberler alırsınız ama bu ay ki kuruma çizgisi Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah gönlünüzce olsun
N Nrshkyaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2015 52 114 93 28 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nrshkyaa #6 kivircikkuala .!.: Umarım bir sonraki ay güzel haberler alırsınız ama bu ay ki kuruma çizgisi Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah gönlünüzce olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dileyen herkese rabbim en hayırlı ve doğru zamanda nasip etsin
kivircikkuala .!.: Umarım bir sonraki ay güzel haberler alırsınız ama bu ay ki kuruma çizgisi Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah gönlünüzce olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dileyen herkese rabbim en hayırlı ve doğru zamanda nasip etsin
Meryeemmm_ Küçük civcivimmm 🐣🐣👼💕 Oğlum 🥰 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Kasım 2019 1.272 6.835 108 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nrshkyaa #7 Nrshkyaa .!.: Merhaba kızlar adetime 5 gün var öğlen test yaptım 5 dakika bekledim birşey yoktu akşam gelip baktım böyleydi test sizce gebelik mi kuruma cizgisini Genişletmek için tıkla... Canım kuruma çizgisine benziyor, adet olmazsan testi tekrarlarsin. İnsAllah vardır
Nrshkyaa .!.: Merhaba kızlar adetime 5 gün var öğlen test yaptım 5 dakika bekledim birşey yoktu akşam gelip baktım böyleydi test sizce gebelik mi kuruma cizgisini Genişletmek için tıkla... Canım kuruma çizgisine benziyor, adet olmazsan testi tekrarlarsin. İnsAllah vardır
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.365 En iyi cevaplar 2 179.696 598 33 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nrshkyaa #8 Nrshkyaa .!.: Uslubunuz hiç güzel değil bilemezsiniz ki ne olabilir insanlar bir umut soruyor bu ne biçim tavır ! Genişletmek için tıkla... Üslubumu ben seviyorum tşk
Nrshkyaa .!.: Uslubunuz hiç güzel değil bilemezsiniz ki ne olabilir insanlar bir umut soruyor bu ne biçim tavır ! Genişletmek için tıkla... Üslubumu ben seviyorum tşk
kivircikkuala Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2021 1.129 884 43 28 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nrshkyaa #9 Nrshkyaa .!.: Çok teşekkür ederim dileyen herkese rabbim en hayırlı ve doğru zamanda nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
Nrshkyaa .!.: Çok teşekkür ederim dileyen herkese rabbim en hayırlı ve doğru zamanda nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
M Misisipili Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2020 706 344 53 5 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nrshkyaa #10 Nrshkyaa .!.: Merhaba kızlar adetime 5 gün var öğlen test yaptım 5 dakika bekledim birşey yoktu akşam gelip baktım böyleydi test sizce gebelik mi kuruma cizgisini Genişletmek için tıkla... Canım bu testlerde ilk 5 dakika çıkan sonuç doğru oluyo yani sonrasına bakma hiç inşallah yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini alırız
Nrshkyaa .!.: Merhaba kızlar adetime 5 gün var öğlen test yaptım 5 dakika bekledim birşey yoktu akşam gelip baktım böyleydi test sizce gebelik mi kuruma cizgisini Genişletmek için tıkla... Canım bu testlerde ilk 5 dakika çıkan sonuç doğru oluyo yani sonrasına bakma hiç inşallah yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini alırız