Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aslimkip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
58
36
88
merhaba arkadaslar son reglimi 30 Eylül'de oldum.Reglim duzenlidir. Bugün öğlen ve aksam heyecandan iki test yaptım bir örneğink yükledim digerini cekmeyi unutmuşum 🙈 Bu konularda aşırı bilgisizim ama asiri heyecan duyuyorum ruh halim garip. iki testte de silik cizgi hemen cikmadi bu yüzden emin olamıyor deneyimli arkadaslarim yardimci olabilir mi 🥳
IMG_20211101_174617.webp

merhaba arkadaslar son reglimi 30 Eylül'de oldum.Reglim duzenlidir. Bugün öğlen ve aksam heyecandan iki test yaptım bir örneğink yükledim digerini cekmeyi unutmuşum 🙈 Bu konularda aşırı bilgisizim ama asiri heyecan duyuyorum ruh halim garip. iki testte de silik cizgi hemen cikmadi bu yüzden emin olamıyor deneyimli arkadaslarim yardimci olabilir mi 🥳
Eki Görüntüle 2943865
Var gibi görünüyor kan testi verin bence, hayırlı olsun :)

ManyakMisir ManyakMisir hermionepotter hermionepotter cok teşekkür ederim ilginize 🤩heyecandan yanlış bile yazmışım. Tereddüt ettiğim tek konu silik cizgi daha sonradan çıktı acaba diyorum testler mi sorunlu daha önce böyle bir deneyiminiz oldu mu?

ManyakMisir ManyakMisir hermionepotter hermionepotter cok teşekkür ederim ilginize 🤩heyecandan yanlış bile yazmışım. Tereddüt ettiğim tek konu silik cizgi daha sonradan çıktı acaba diyorum testler mi sorunlu daha önce böyle bir deneyiminiz oldu mu?
Canım ben hep boş gördüm testlerimi :) ama sizde çizgi var ikisinde de var diyorsun. Muhtemelen gebelik var ama kan ile kesinleşir :)

Eki Görüntüle 2943865
Hayırlı olsun 🥰

Eki Görüntüle 2943865
Var gibi görünüyor kan testi verin en kısa zamanda

Arkadaşlar kan testi için devlet hastanesi aksam acilde test yapiyor mudur yoksa özele mi gitmek gerekir ?

Back
X