- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi arapkizi4147
Rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah allah razı olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle oturup bu nasıl olur diye bakıyoruz birbirimize valla. Bugün de test yaptım 2 tane ve ikisinde de cıktı çizgi yine regl günüm gelmeden kan testi yapmak istemiyorum.Hcg arttıran başka şeylerde olabilir, ama kanda hcg'nin çıkmaması testte çıkması çok ilginç... Belki de iyice koyulaşana kadar 1 hafta kadar beklemelisin.
Ve 1 dakika da çıktı bu sefer. Rengi koyulaşma yok ama artık hemen cıkıyor.Eşimle oturup bu nasıl olur diye bakıyoruz birbirimize valla. Bugün de test yaptım 2 tane ve ikisinde de cıktı çizgi yine regl günüm gelmeden kan testi yapmak istemiyorum.
Buyrun 3 gündür yaptığım tüm testler.Ve 1 dakika da çıktı bu sefer. Rengi koyulaşma yok ama artık hemen cıkıyor.
Kızlar eşime akşam farklı marka test al belki bu testler bozuktur dedim sonucu sizlerle paylaşıyorum akşam idrarıyla yaptım.Buyrun 3 gündür yaptığım tüm testler.
Neden bu kadar çok test yapıyorsunuz.Buyrun 3 gündür yaptığım tüm testler.
Çünkü çok korkuyorum. Regl günümü beklemek en iyisi sanırım.Neden bu kadar çok test yapıyorsunuz.
Kan verseniz kesin sonuç çıkar. Bu sefer hastanede ya da başka bir laboratuvarda verin
Bunda çizgi net çıkmış, daha fazla test yapmanız sizi strese sokacak. Direkt kan verin.Kızlar eşime akşam farklı marka test al belki bu testler bozuktur dedim sonucu sizlerle paylaşıyorum akşam idrarıyla yaptım.
Regl günüme kadar iyice koyulaşıyor mu diye bakıyorum. Stresten cok içim rahatlıyor diyebilirim. Regl günüm 16’sı hayırlısı bakalım. Bu da sabahki testim.Bunda çizgi net çıkmış, daha fazla test yapmanız sizi strese sokacak. Direkt kan verin.
İçiniz rahat ediyorsa bisey diyemem. Teste göre gebesiniz, kan ile kesinleşir.Regl günüme kadar iyice koyulaşıyor mu diye bakıyorum. Stresten cok içim rahatlıyor diyebilirim. Regl günüm 16’sı hayırlısı bakalım. Bu da sabahki testim.
Farklı bir fikir geldi aklıma eşinize ovulasyon testi almasını isteseniz ovulasyonda iki koyu cizgi cıktığında hamile oluyorsunuz zaten. Artık o da koyu çıkarsa zaten kesinlikle kan testi vermelisiniz.Regl günüme kadar iyice koyulaşıyor mu diye bakıyorum. Stresten cok içim rahatlıyor diyebilirim. Regl günüm 16’sı hayırlısı bakalım. Bu da sabahki testim.
Hahah bu da güzel fikirmiş bunu da denerim sanırımFarklı bir fikir geldi aklıma eşinize ovulasyon testi almasını isteseniz ovulasyonda iki koyu cizgi cıktığında hamile oluyorsunuz zaten. Artık o da koyu çıkarsa zaten kesinlikle kan testi vermelisiniz.![]()