Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20220125_172257.webp
    20220125_172257.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 159
Adetimin tarihi belli degil hep düzensiz ama çok silik bi çizgi var o yüzden sormak istedim
Hafif bi çizgi bende gördüm ama kuruma mı değilmi bunu anlayamayız.
Yarın yada iki gün sonra ilk idrarla bidaha yapın koyulasma varsa gebelik var demektir

Ben negatif diyemem bacım.. üstüne su ttunmu testin.. genellikle kuruma çizgisi şüphesinde üstüne su tutulyorlar giderse evet kuruma gitmezse pozitif.. bana göre şuan silik bir çizgi

Hafif bi çizgi bende gördüm ama kuruma mı değilmi bunu anlayamayız.
Yarın yada iki gün sonra ilk idrarla bidaha yapın koyulasma varsa gebelik var demektir
Teşekkür ederim. Daha önce çok test yaptim 1 gün bile geçse kuruma çizgisi falan oluşmadı. Burdan duydum bende kuruma cizgisini dediginiz gibi emin olmak için bir kac gün durup tekrar deneyecem.

Teşekkür ederim. Daha önce çok test yaptim 1 gün bile geçse kuruma çizgisi falan oluşmadı. Burdan duydum bende kuruma cizgisini dediginiz gibi emin olmak için bir kac gün durup tekrar deneyecem.
2 gün yeterli yarın bekle diğer gün sabah yap bakalım inanki koyulaşma vardır❤️

Merhaba kızlar benimde reglim 8 gün geçti bu sabah test yaptım yarım saat içinde bu sonucu verdi ilk 10 dk daha sılikti ya da benim gözlerim öyle görmek istedi bilemiyorum. Ama yarım saat sonra böyle gözüktü sizce gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_20220201_120025.webp
    IMG_20220201_120025.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba kızlar benimde reglim 8 gün geçti bu sabah test yaptım yarım saat içinde bu sonucu verdi ilk 10 dk daha sılikti ya da benim gözlerim öyle görmek istedi bilemiyorum. Ama yarım saat sonra böyle gözüktü sizce gebelik var mı
Var gibi, silik bir çizgi var fakat 8 gün gecikmeye daha belirgin olmalıydı. Geç döllenme olabilir.
Gidip bir kan verin en iyisi.

Var gibi, silik bir çizgi var fakat 8 gün gecikmeye daha belirgin olmalıydı. Geç döllenme olabilir.
Gidip bir kan verin en iyisi.
Evet doğru daha belirgin olması gerekiyor ama dün den itibaren şiddetli bel ağrısı yaşıyorum ve dün aniden mide bulantısı gelip gitti emin olamsdim kan vermekten çok yoruldum ve tekrar hayal kırıklığı yaşamak korkutuyir 😔

Evet doğru daha belirgin olması gerekiyor ama dün den itibaren şiddetli bel ağrısı yaşıyorum ve dün aniden mide bulantısı gelip gitti emin olamsdim kan vermekten çok yoruldum ve tekrar hayal kırıklığı yaşamak korkutuyir 😔
Ama bu stres sizi daha çok uzecektir, bence bir kan verin varsa kesinleşir.

Back
X