- 17 Aralık 2021
- 277
- En iyi cevaplar
- 1
- 152
- 53
- Konu Sahibi Manisamuradiye
-
Hayırlı olsun pozitif hamilesinizArkadaşlar merhaba reglime tahmini 1 ya da 2 gün var günlerdir hatta haftalardır yumurtalık ağrıları çekiyorum birden test yapmak istedim ve sonuç bu direkt damlatır damlatmaz bu şekilde çıktı 5 dakika bile geçmedi yardımcı olur musunuz ?
2 tane daha yapıcam test emin olmak için yanılma payı var mıdır ki daha önce de çok yaptım ama ilk dakikalarda çıkmamıştı bu şekildeHayırlı olsun pozitif hamilesiniz
Kaset testin yanılma payı olduğunu düşünmüyorum ama yine içinizin rahat etmesi adına bir tane daha yapın ama bence pozitif2 tane daha yapıcam test emin olmak için yanılma payı var mıdır ki daha önce de çok yaptım ama ilk dakikalarda çıkmamıştı bu şekilde
Kaset testin yanılma payı olduğunu düşünmüyorum ama yine içinizin rahat etmesi adına bir tane daha yapın ama bence pozitif
Yok işte demin attığımın dakikalar sonrası haliYeni mi yapıldı bu
Çok belli canm bildiğin ben burdayım diyo. Bide dediğim gibi kaset testin yanılma payı çok azdır. Hayırlı olsun diyelim mi şimdidenYok işte demin attığımın dakikalar sonrası hali
Ya şu mübarek kandil gününün hatrı için bu güzel günde rabbim isteyen herkese nasip etsin dilerimÇok belli canm bildiğin ben burdayım diyo. Bide dediğim gibi kaset testin yanılma payı çok azdır. Hayırlı olsun diyelim mi şimdiden
Şuanlık öyle duruyor Rabbime şükürler olsunHamilesiniz, tebrikler
AminnnnnnYa şu mübarek kandil gününün hatrı için bu güzel günde rabbim isteyen herkese nasip etsin dilerim
AminAminnnnnn
Hayırlı olsun hamilesinizArkadaşlar merhaba reglime tahmini 1 ya da 2 gün var günlerdir hatta haftalardır yumurtalık ağrıları çekiyorum birden test yapmak istedim ve sonuç bu direkt damlatır damlatmaz bu şekilde çıktı 5 dakika bile geçmedi yardımcı olur musunuz ?
Valla şöyle söyliyim 15 gündür gögüs acısı şişkinliği ve kasıklarım çok ağrıyordu belime vuruyordu ve akıntım çok fazla şuanda yoğun belirtilerim bunlar normal adet olucakmışım gibi yani ve iştahım da biraz açıldıHayırlı olsun hamilesinizbaşka ne gibi belirtileriniz vardı acaba
Akıntınız nasıl peki normal adet öncesi sarı akıntı mı şeffaf mı.Valla şöyle söyliyim 15 gündür gögüs acısı şişkinliği ve kasıklarım çok ağrıyordu belime vuruyordu ve akıntım çok fazla şuanda yoğun belirtilerim bunlar normal adet olucakmışım gibi yani ve iştahım da biraz açıldı
Evet varGöğüs acısı var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?