Gebelik testi

dllnn11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
104
29
28
28
Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz? Adetime 4 gün var bugün test yaptım 10 dakika sonra çok silik bir çizgi belirdi. Akşama doğru test bu hale geldi. Yardımcı olur musunuz? Gebelik var Mıdır?

Eklentiler

• D58C303C-33FD-48A7-A489-CC88C159276E.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 186
  • EE450AA5-B8E8-400A-8E74-4ACBA3860596.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 132
  • F14E5F88-0F60-4C9D-A05D-D05E512A5F37.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 157
Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz? Adetime 4 gün var bugün test yaptım 10 dakika sonra çok silik bir çizgi belirdi. Akşama doğru test bu hale geldi. Yardımcı olur musunuz? Gebelik var Mıdır?
Çizgi ilk dakikalarda çıkar 10 dk bilemedim

Evet ilk yaptığımda bekledim başında bir süre sonra çok silik bir çizgi belirdi akşam baktğımda ise böyleydi bende bilemedim.

Canım testi suya tut çizgi kaybolmazsa gebesin ben 5 gün kala bu testlerden yapmıştım böyle belirgindi. Ama sen sağlıklısı bir sn önce kan vermen. Ayrıca erken gebelik testi yapmanı da tavsiye ederim. Daha net sonuç alacaksındır. İnşallah vardır

Kuruma çizgisine benziyor, yarın yeniden yapıp 10 dakika içinde çıkan sonucu dikkate alın.

Testin içini açıp mı suya tutayım üstünden tutsam olur mu ? Teşekkür ederim bu arada :)

Yok yok idrar damlattığınız yere de tutun su çizgilerin direk üzerine de tutun. Yalnız yavaş dökün suyu da test bozulmasın :) rica ederim yaaaa ne demekkk

Yok yok idrar damlattığınız yere de tutun su çizgilerin direk üzerine de tutun. Yalnız yavaş dökün suyu da test bozulmasın :) rica ederim yaaaa ne demekkk
Dediğiniz gibi testi suya tuttum baya bi yıkadım hatta iki testim de aynı şekilde iki farklı markadan yapmıştım ikisinde de ilk başta çıktı ama sonra netleşti. atıyorum tekrar bakabilir misiniz rica etsem ? Çok sevinirim :)

Eklentiler

• image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 115
  • image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 125
Gördüm çizgileri. Gebelik var gözüküyor. Net değil diye üzülme geç döllenmedir. Kan ver takip et annesi sağlıkla gelsin bebişler maşallah

Gördüm çizgileri. Gebelik var gözüküyor. Net değil diye üzülme geç döllenmedir. Kan ver takip et annesi sağlıkla gelsin bebişler maşallah
Yaaa canım çok teşekkür ederim amin inşallah. Kuruma olsa giderdi değil mi yıkadığımda ? Çok soru sordum ama kusura bakmayın

Ne kusuruu sor tabiki seve seve cevaplarım bildiğim soruları. İnsan bu süreçte çok merak ediyor herşeyi. Gebe kalmadan 2 ay önce test yapmıştım çıkmamıştı. Bi kaç saat sonra 2. Çzgi çıkmıştı. Suya tuttum kaybolmuştu. Kuruma çizgisiymiş. Gebe kaldığım ay birsürü test yaptım birsürü hepsini de 10 kere yıkadım. Afedersin çizginin etrafındaki sarı idrar gölgeleri suyla gidip çizgi kalıyordu. Zaten idrarda beta hcg olmadan çizginin sonradan belirmesi yıkandığında kayboluyor. Sende gebelik gözküyor bu koşulda. Ben yinede bi erken gebelik testi yapmanı şiddetle tavsiye ederim, dediğim gibi aha hassas algıladığı için çizgi daha belirgin olacaktır. İçin rahatlar tabi kan daha önemli bir an önce kan ver ve 3 4 günde bir kan tekrarla yükselişini izle. Sancılı bir süreç biliyorum. Fakat sabırlı ve sakin olmalısın. Bebişin şuan tutunmaya çalışıyordur dinlen izin ver tutunsun yorma kendini. Sağlıklı gebelikler.

Çok çok teşekkür ederim gerÇekten çok sağolun :)

Merhaba bana da yardimci olabilir misiniz adete 7 gün kala silik çıktı iki test resmini koydum pembe erken gebelik testi. Adete 6 gün kala kaset test yaptım iki saat sonra çizgi çıktı onu da koydum. 5 gün kala kaset test yaptım hiçbir şey çıkmadı onunda resmini koydum. Aynı gün erken gebelik yaptım yine hiçbir şey çıkmadı. Belirtim yoktu. Su an adete bir gün kaldı ve goguslerimin içi dolu bastırınca aciyor karnimda ağrı yok belim çok agriyor dünde ağrıdı ama yorgunluktan mi bilmiyorum

Eklentiler

• IMG20220415203431.webp
    82,9 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG20220414180250.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG20220412144243.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 101
Canım İnan ki bilmiyorum benim de böyle silik çizgim çıktı saatler sonra belirdi. Kan testi verdim sonuç bekliyorum. Seni yanlış yönlendirmek istemem bilen birileri yazarsa daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…