- 10 Şubat 2022
- 22
- 11
- 18
- 32
- Konu Sahibi Deren353535
-
Adetinize kaç gün vardı acaba? Kaç gün kala böyle silik çıkıyor ondan merak ettim.Bakalim. Pzts tekrarlicam
Ben adetime tam olarak kaç gün var bilmiyorum 30 35 gün arası oluyor şuan 29.gündeyim inşaallah öyledirBnmde 5 tabi çok düşük vi değer inşallah ikimizde gebisizdir
Çok bariz çizgi görünüyor sağlıkla alın kucağınıza :)
Kızlar şu erken gebelik testi nasıl oluyor ya eczaneden bildiğimiz gebelik testi değil mi yoksa başka test mi var bilemedim deTestine bakabilir miyim canim
Normal gebelik testleri kaset test olarak geciyo erken gebelik testleri adı üstünde erken gebelik testi geçer yani eczacıya öyle dersen o şekilde verir canm. Adetten 6 gün öncesine kadar gosteriyo yazar üzerindeKızlar şu erken gebelik testi nasıl oluyor ya eczaneden bildiğimiz gebelik testi değil mi yoksa başka test mi var bilemedim de
Ay gerçekten mi ya bugünde 1. Yıldönümümüz biliyor musunuz kızlarBence var
Ne güzel kocaman Bi hediye olur işte. Çizgi hemenmi çıktı birde reglin gecikmişmiydiAy gerçekten mi ya bugünde 1. Yıldönümümüz biliyor musunuz Kızlar
canım illk iki üç dk da çıktıda adetim perşembe günü var daha emin olamıyorum dogrumu degılmı product early ile yaptımNe güzel kocaman Bi hediye olur işte. Çizgi hemenmi çıktı birde reglin gecikmişmiydi
Ozaman hamilesin canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Eğer Kan verirsen kesin sonuç alırsın burayada yaz yıl dönümünü kutlu olsun mutluluklarcanım illk iki üç dk da çıktıda adetim perşembe günü var daha emin olamıyorum dogrumu degılmı product early ile yaptım
of vallahi delircem kız heyecandan gidip test yaptırcamOzaman hamilesin canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Eğer Kan verirsen kesin sonuç alırsın burayada yaz yıl dönümünü kutlu olsun mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?