Gebelik Testi

dygmh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
16
8
1
34
Merhaba,

Fotoğraftaki test kullanımında yazıldığı şekilde yapıldı ve çok beklemeden çift çizgi çıktı. 5 dk biraz daha belirgindi. İlla çok daha belirgin mi olması lazım, sevinip sevinmeme konusunda kararsız kaldım evliyim ve ilk hamileliğim olacak çok bilgim yok açıkcası. Adet tarihime de üç gün var daha. Bugün de malum haftasonu kan testi için de bekleyeceğim.
DF74FF03-C4B4-4D9A-9EB0-896E6EB289F6.jpeg

Adet tarihime üç gün var henüz olmadım

Bencede pozitif, belirtiniz oldu mu
İnanın normalde sinirli biriyim(ki böyle bir zamanda motivasyon seviyesi yüksek olanlara hayranım) bu ay ki stres seviyem aşağıda melek gibiyim. Tek belirtim bu diyebilirim😃he bir de iştahım aşırı kapalı kilo kaybım var bunu da ramazana bağlıyorum açlığa alıştığım için diye.

İnanın normalde sinirli biriyim(ki böyle bir zamanda motivasyon seviyesi yüksek olanlara hayranım) bu ay ki stres seviyem aşağıda melek gibiyim. Tek belirtim bu diyebilirim😃he bir de iştahım aşırı kapalı kilo kaybım var bunu da ramazana bağlıyorum açlığa alıştığım için diye.
Yaa 😂 Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah. Bence pozitif 🌺

Yaa 😂 Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah. Bence pozitif 🌺
Amin inşallah, teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimseye de danışmak istemedim çok yeni diye umarım bizim de sevincimiz yarıda kalmaz🌹

Merhaba,

Fotoğraftaki test kullanımında yazıldığı şekilde yapıldı ve çok beklemeden çift çizgi çıktı. 5 dk biraz daha belirgindi. İlla çok daha belirgin mi olması lazım, sevinip sevinmeme konusunda kararsız kaldım evliyim ve ilk hamileliğim olacak çok bilgim yok açıkcası. Adet tarihime de üç gün var daha. Bugün de malum haftasonu kan testi için de bekleyeceğim.Eki Görüntüle 3066103
Kadınlar kulübünde en çok sevdiğim bu çift çizgiler 😍 gözünüz aydın kan testi verebilirsiniz darısı biz bekleyenlerin başına 🥹

Testiniz pozitif hayırlı olsun kan verin

Kadınlar kulübünde en çok sevdiğim bu çift çizgiler 😍 gözünüz aydın kan testi verebilirsiniz darısı biz bekleyenlerin başına 🥹
Hoşbuldum🌼Amin inşallah haftasonu özellerde yapabilirim değil mi

Bencede pozitif, belirtiniz oldu mu
Bu arada unuttum yazmayı şimdi farkediyorum benim sanırım bağışıklığım da düşük şuan. İki gün önce dudakta uçuk çıkmaya yeltendi, damakta da şişikliğim var. Doktor bir arkadaşım bir defa hamilelik belirtisi olarak bağışıklık düşüklüğü olabildiğini söylemişti.

Back
X