Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu arada unuttum yazmayı şimdi farkediyorum benim sanırım bağışıklığım da düşük şuan. İki gün önce dudakta uçuk çıkmaya yeltendi, damakta da şişikliğim var. Doktor bir arkadaşım bir defa hamilelik belirtisi olarak bağışıklık düşüklüğü olabildiğini söylemişti.
Fotoğraftaki test kullanımında yazıldığı şekilde yapıldı ve çok beklemeden çift çizgi çıktı. 5 dk biraz daha belirgindi. İlla çok daha belirgin mi olması lazım, sevinip sevinmeme konusunda kararsız kaldım evliyim ve ilk hamileliğim olacak çok bilgim yok açıkcası. Adet tarihime de üç gün var daha. Bugün de malum haftasonu kan testi için de bekleyeceğim.Eki Görüntüle 3066103
Teşekkür ederim darısı isteyenlere olsun sağlıkla. Sağlıklı bir gebelik için kan testi de yaptırmak lazım.Malum dış gebelik, kimyasal vb gibi durumlar olabilir. Biz sağlama bağlayalımgerisi Allahtan.