Gebelik testi

Ladysea

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
660
504
303
Arkadaşlar bu gebelik testine göre kaç haftalık gebeyimdir sizce

Eklentiler

• 16526844238546449989158367445478.webp
    16526844238546449989158367445478.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar bu gebelik testine göre kaç haftalık gebeyimdir sizce
4 haftadir yada 5. Haftaya donmussundur🙂. Böyle renkle anlasilmaz ki bhcg yüksek seyredebilir ya da artmıştır da artık düşüşe gecmistir yani renkle alakasız bı tane testten hiç anlaşılmaz o. Bı kan ver bence artıyor mu dusuyor mu görmüş olursun. Adetin ne kadar gecikti?

Bu gün adet günüm de km verecem yanlız kafamı karıştıran avulasyon döneminin bitiminde yani adete 10 gün kala ilişki ols gebelik olurmu olursada bu kadar bariz belli edermi yani takribi 10 günlük bi gebelik oluşumu olmazmı. Ovulasyonuda değerlendirdim bittiği zamanı da hangi arada kalmışım onu bilemedim

Bu gün adet günüm de km verecem yanlız kafamı karıştıran avulasyon döneminin bitiminde yani adete 10 gün kala ilişki ols gebelik olurmu olursada bu kadar bariz belli edermi yani takribi 10 günlük bi gebelik oluşumu olmazmı. Ovulasyonuda değerlendirdim bittiği zamanı da hangi arada kalmışım onu bilemedim
10 günlük gebeliğin böyle net çıkması düşündürdü açıkçası. Erken gebelik testi değil dimi bu?

Üstüne görme gibi olmuşsun muhtemelen benimde öyleydi ksrnim agriyo diye gittim bişey yok dedi doktor adet oldum bitti bikac hafta sonra gittim 4haftalik mi ne demişti

Tmsm 2 güne bir iki katına çıkıyor zatem hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin Allah Razı olsun Tüplerin tıkalıydı rahim filminde açamamışlardı bende açıkxası bırakmıştım tedaviyi histereskobi ypcaklardı bir sene sonra sürpriz oldu Allah isteyen herkese nasip etsin

A
Amin Allah Razı olsun Tüplerin tıkalıydı rahim filminde açamamışlardı bende açıkxası bırakmıştım tedaviyi histereskobi ypcaklardı bir sene sonra sürpriz oldu Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah 3 senedir evliyim tiroid insülin pcos çok uğraştım geçen sene yeni evime tasindim ilk ev ilk heyecanlar diye niytlenip girdik şansımıza taşındık 2 3 ay sonra gebe oldugumu öğrendim rabbimin herkes için bı zamanı var inan 🌹😊

Öyle
A

Amin inşallah 3 senedir evliyim tiroid insülin pcos çok uğraştım geçen sene yeni evime tasindim ilk ev ilk heyecanlar diye niytlenip girdik şansımıza taşındık 2 3 ay sonra gebe oldugumu öğrendim rabbimin herkes için bı zamanı var inan 🌹😊
Gerçektende Allah hayırlı etsin inşallh

Back
X