- 2 Temmuz 2022
- 330
- 48
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
Merhaba arkadaşlar sadece bu testler ile gebeliği oluşmuş kişiler neler yaptığını ovü testlerini nasıl ve hangi marka kullandığını paylaşabilir mi çok teşekkür ediyorum şimdiden 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç ne zaman belli olurBen bu ay deneyimledim. sonucu için ay sonunu bekliyorum :) insallah doğru yapmışımdır :) ben artı med marka kullandım. Reglim bittikten hemen sonra hergün saat 18 -19 arası testimi yaptım. test yapmadan saat 15 te sıvı alımını bıraktım. C hizasındaki testin koyuluğu belirleştiği günlerde şansımı denedim. ( Özellikle akıntılarımın olduğu günler testi günde iki kere yaptım ki aralığı kaçırmayayım )
İnsallah güzel sonuçlar alınır rabbim isteyenlere kolaylıkla nasip etsin amin.
Benim son adet tarihim 26 temmuzdu Ovulasyon testlerinde çift koyu kırmızıyı Ağustos 14 ü ve 15 i arasında yakaladım o günleri değerlendirdim. Beklenen adet tarihim 28 ağustos eğer adetim gelmezse gebelik testi yapıcam. Bu arada Folik asit omega 3 ovulex d vitamini takviyeleri aldım.Sonuç ne zaman belli olur
İnşallah olumlu sonuç alırsnızBenim son adet tarihim 26 temmuzdu Ovulasyon testlerinde çift koyu kırmızıyı Ağustos 14 ü ve 15 i arasında yakaladım o günleri değerlendirdim. Beklenen adet tarihim 28 ağustos eğer adetim gelmezse gebelik testi yapıcam. Bu arada Folik asit omega 3 ovulex d vitamini takviyeleri aldım.
İlk gebeliğim ovulasyon ile kaldim innovita kullandım 13 gün sonra pozitifti temmuzda takip yapmadım 1 sene. Sonunda geç döllenme oldu hamileyimMerhaba arkadaşlar sadece bu testler ile gebeliği oluşmuş kişiler neler yaptığını ovü testlerini nasıl ve hangi marka kullandığını paylaşabilir mi çok teşekkür ediyorum şimdiden![]()
ben 3 4 aydır deniyorum yeni başladık sayılırİnşallah olumlu sonuç alırsnızne kadar süredir istiyosunuz
vitamin takviyesi dr um önermişti.Ovulex nedir acaba ilk defa duydum
Anladım güzel haberlerinizi bekliyorum imşallahvitamin takviyesi dr um önermişti.
İnsallah allah isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin.Anladım güzel haberlerinizi bekliyorum imşallah![]()
Evet 2 senedir düşünüyorum doktora gittim herhangi bi sebep bulamadı ben de zamana bıraktımİnsallah allah isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin.
Peki siz ne zamandır düşünüyorsunuz? Doktora gittiniz mi genel muayene için.
Streste cok etkiliyor. Burda gebe kalanların bir çoğu ne zaman kafadan attım o zaman oldu diyor. Allahım kolaylıkla nasip etsin.Evet 2 senedir düşünüyorum doktora gittim herhangi bi sebep bulamadı ben de zamana bıraktım
Peki döngünüz kaç sizin yani reglin birinci gününden diğer regle kadar olan süreOvi testini ilk kullandığım ay hamile kalmıştım. 14. Gün yumurtluyorum sanmıştım meğer 10 11miş :) kürtaj oldum malesef mart ayından beri hala kullanıyorum ve deniyorum. Bir gebenin günlüğünden alıyorum
25 -26 gün geneldePeki döngünüz kaç sizin yani reglin birinci gününden diğer regle kadar olan süre
İnşallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba 7 aydır denıyoruz olmuyor . İlk defa geçen ay ovulasyon testı kullandım . Innovıta marka. Ovulasyon gününü degerlendırmıstım ama catlama gününü degerlendırememıstım refll oldum . Sımdı yıne yumurtlama donemımdeyım . Bu sefer daha sıkı degerlendırıyorum . Bat 4 Eylül . Nasıp beklıyoruz
İnsallah canımİnşallah güzel sonuçlar alırsın![]()