4 haftadir yada 5. Haftaya donmussundurArkadaşlar bu gebelik testine göre kaç haftalık gebeyimdir sizce
10 günlük gebeliğin böyle net çıkması düşündürdü açıkçası. Erken gebelik testi değil dimi bu?Bu gün adet günüm de km verecem yanlız kafamı karıştıran avulasyon döneminin bitiminde yani adete 10 gün kala ilişki ols gebelik olurmu olursada bu kadar bariz belli edermi yani takribi 10 günlük bi gebelik oluşumu olmazmı. Ovulasyonuda değerlendirdim bittiği zamanı da hangi arada kalmışım onu bilemedim
Ovulasyon başlangıcın 28 Nisan bitişi 5 Mayıs ovilasyonu değerlendirdim 3 Mayıs pik zamanıydı10 günlük gebeliğin böyle net çıkması düşündürdü açıkçası. Erken gebelik testi değil dimi bu?
4,5 hafta falan kan versen 300 400 lerde değer görürsün bende öyle olmuştumArkadaşlar bu gebelik testine göre kaç haftalık gebeyimdir sizce
Üstüne görme gibi olmuşsun muhtemelen benimde öyleydi ksrnim agriyo diye gittim bişey yok dedi doktor adet oldum bitti bikac hafta sonra gittim 4haftalik mi ne demiştiBu gün adet günüm de km verecem yanlız kafamı karıştıran avulasyon döneminin bitiminde yani adete 10 gün kala ilişki ols gebelik olurmu olursada bu kadar bariz belli edermi yani takribi 10 günlük bi gebelik oluşumu olmazmı. Ovulasyonuda değerlendirdim bittiği zamanı da hangi arada kalmışım onu bilemedim
Şimdi sonucum çıktı 185.664,5 hafta falan kan versen 300 400 lerde değer görürsün bende öyle olmuştum
Herhalde 3 haftlık felandırŞimdi sonucum çıktı 185.66
Şimdi sonucum çıktı 185.66
Amin Allah Razı olsun Tüplerin tıkalıydı rahim filminde açamamışlardı bende açıkxası bırakmıştım tedaviyi histereskobi ypcaklardı bir sene sonra sürpriz oldu Allah isteyen herkese nasip etsinTmsm 2 güne bir iki katına çıkıyor zatem hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah 3 senedir evliyim tiroid insülin pcos çok uğraştım geçen sene yeni evime tasindim ilk ev ilk heyecanlar diye niytlenip girdik şansımıza taşındık 2 3 ay sonra gebe oldugumu öğrendim rabbimin herkes için bı zamanı var inanAmin Allah Razı olsun Tüplerin tıkalıydı rahim filminde açamamışlardı bende açıkxası bırakmıştım tedaviyi histereskobi ypcaklardı bir sene sonra sürpriz oldu Allah isteyen herkese nasip etsin
Gerçektende Allah hayırlı etsin inşallhA
Amin inşallah 3 senedir evliyim tiroid insülin pcos çok uğraştım geçen sene yeni evime tasindim ilk ev ilk heyecanlar diye niytlenip girdik şansımıza taşındık 2 3 ay sonra gebe oldugumu öğrendim rabbimin herkes için bı zamanı var inan
hadı hayırlı olsun:)İlk beş dakikada çıktıönce silik olarak sonra böyle oldu
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunhadı hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?