Gebelik testi

Dondoros

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
35
15
3
37
Gebelik testi yaptım 30 dk içinde 2 xi çizgi silk çıktı gebelik olabilir mi

Üstteki ni değerlendirmenin o test 6 gün önceki testten 2. Ve 3. Testi dün yaptım 30 dk içinde çıktı silk çizgi sanki resmi şimdi çektim bu arada

Eklentiler

• 20220529_020504.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 90
Kuruma çizgisi gibi duruyor. İlk test ile son test arasında 6 gün varsa son yaptığınız testin çok daha koyu olması gerekiyordu. En kesini kan vermeniz olur kan verin bence.

Kuruma çizgisi gibi duruyor. İlk test ile son test arasında 6 gün varsa son yaptığınız testin çok daha koyu olması gerekiyordu. En kesini kan vermeniz olur kan verin bence.
İlk test 1 gün sonra cikmisti o şekilde silik bu en son yaptığım test 30 dk içinde çıktı bende pko var kızımı emzirdigim içim yeni adet olmuştum olmayınca test yaptım günüm geçince oyle silik çıktı ikinci resmi sonradan çektim ve attim resmini ilk 30 dk böyle idi

15dk sonra cikan cizgi gecersiz sayiliyor, 1 2 gun daha bekleyip tekrar test yapin

Bende bugün yaptım ilk 5 dk da var mi bunda acaba bana biraz silik geldi

Eklentiler

• 20220601_124622.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 66
Valla benimde hiç fikrim yok benim adet 9 gün geçti bugünle birlikte pko var bende hayırlısı diyelim

Üstteki ni değerlendirmenin o test 6 gün önceki testten 2. Ve 3. Testi dün yaptım 30 dk içinde çıktı silk çizgi sanki resmi şimdi çektim bu arada
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, ben de bu konuda sizlere sormak istiyorum adetim 2 gün geçti ve 4 gün önce yani adetime 2 gün kala test yaptım silik çıktı ama dün tekrar yaptım bir şey çıkmadı sinirlenip testleri attim yoksa resim çekerdim ama 1 haftadır bel bacak ağrım var ve arada batma yaşıyorum bugün de midem yanıyor başka hiçbir şey yok ne düşünüyorsunuz nasip olsa ilk gebeliğim olacak ve korkuyorum.

Her zaman en garantisi kan vermek gidip hastanede bı beta baktirin

Haklısınız ama yurtdışında yaşıyorum ve burada randevu sistemi farklı işliyor o yüzden buraya kayıt oldum sizlerin deneyimini öğrensem içime su serpilir randevuya kadar. Pazar sabahı test yapacağım tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…