Yok maalesefHayali çizgi varmı acaba
Adetiniz gecikmişmiydiHayali çizgi varmı acaba
Tüp bebek yaptım 7.bugünAdetiniz gecikmişmiydi
Tek çizgiyi görünce çok üzüldüm bıraktım oraya baya bı sonra yine baktım böyleydi tüp bebek tranferimin 7.gunuydu bugün böyle çıktıKac dakika icinde boyle oldu kuruma cizgisi diyede bise var sanki hayalet bi cizgi var ama emin olamadim
Hiç bir bilgim yok tüp bebek hakkında o yüzden bişey diyemiyorum testinizde çizgiyi göremedim ama erken daha biraz zaman geçtikten sonra tekrar yapın benceTüp bebek yaptım 7.bugün
Kamerada görünmüyorda olabilirTek çizgiyi görünce çok üzüldüm bıraktım oraya baya bı sonra yine baktım böyleydi tüp bebek tranferimin 7.gunuydu bugün böyle çıktı
Biraz erken yaptım merakıma yenik düştüm malesef inşallah pozife döner kan tahlili yaptigimdaHiç bir bilgim yok tüp bebek hakkında o yüzden bişey diyemiyorum testinizde çizgiyi göremedim ama erken daha biraz zaman geçtikten sonra tekrar yapın bence
Insalllahhhh rabbim dileginizi kabul etsinBiraz erken yaptım merakıma yenik düştüm malesef inşallah pozife döner kan tahlili yaptigimda
Amin çok teşekkür ederimInsalllahhhh rabbim dileginizi kabul etsin
İnşallah bozmayın moralinizi erken daha sizin içinBiraz erken yaptım merakıma yenik düştüm malesef inşallah pozife döner kan tahlili yaptigimda
Çok üzüldüm ama test gününe kadar beklicem artık belki pozitif olurİnşallah bozmayın moralinizi erken daha sizin için
Üzmeyin kendinizi moralde önemli şu döneminizde araştırdım sizin için biraz en erken 12. Günde belli oluyormuş daha erkenÇok üzüldüm ama test gününe kadar beklicem artık belki pozitif olur
Evet öyle normalde o kadar çok okudum ki 7.8.gunde yapıp 2.cizgiyi silik görende çokmus biraz ordan etkilendimÜzmeyin kendinizi moralde önemli şu döneminizde araştırdım sizin için biraz en erken 12. Günde belli oluyormuş daha erken
Herkesde aynı olmuyor maalesef gün farkediyor tabiki arada testte çıkmamışta olabilir birde ilerleyen zamanda birde kan testi yaptırırsınızEvet öyle normalde o kadar çok okudum ki 7.8.gunde yapıp 2.cizgiyi silik görende çokmus biraz ordan etkilendim
Hayali çizgi varmı acaba
Var benceEki Görüntüle 3090901 buda benim 25 haziranda transfer oldum
İnşallah hepimizin sonuçları güzel olurVar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?