Ben de gördüm ikinci çizgiyi canım baska marka ile sabah tekrar edebilirsin tebrik ederimHayır sadece 4 damla yaptım yaparken böyle oldu, ya benim inanasım da gelmiyor hamile olacağıma da dün mangal kokusundan midem bulandı o yüzden acaba mi diye bi test yapmak istedim ama böyle bir sonuç çıktı
Ay maşallah ne kadar sabırlısın canımCanım tekrarlayacağım, ama umutlanmak istemem yani bakalım kısmet pozitif olursa yazarım buradan ama bir hafta sonra denerim tekrar tabi regl olmazsam
Kan verdiniz miAnladım teşekkür ederim
Kan verdiniz miSabah yaptım canım , beyazlar bugün yapılan
Canm adetine kaç gün var ki bir hafta bekleyeceksinHayır sadece 4 damla yaptım yaparken böyle oldu, ya benim inanasım da gelmiyor hamile olacağıma da dün mangal kokusundan midem bulandı o yüzden acaba mi diye bi test yapmak istedim ama böyle bir sonuç çıktı
Evet geçen hafta verdim 6 temmuz 592Kan verdiniz mi
Buna fazla idrar gelmiş canim fazla idrar damlatmissin ama pembe lik belirmis 2. Cizgide mutlaka tekrarla bu testi gebelik var gibi duruyorBu test de bozuk mudur acaba?
Canm adetine kaç gün var ki bir hafta
Iki üç gün var henüz biraz düzensiz benin âdetlerim o yüzden tam bir tarih veremıyorum... dün sadece o mangal kokusundan bi midem bulandı normalde çok severim, acaba mı deyip test yaptım ve anlık görüntüsünü çektim fotoğrafta bozuk gibi bi şey oldu zaten baksanaCanm adetine kaç gün var ki bir hafta bekleyeceksin
Aslında 4 damla damlattım sadece ama belki dediğiniz gibi fazladan damlamış olabilirBuna fazla idrar gelmiş canim fazla idrar damlatmissin ama pembe lik belirmis 2. Cizgide mutlaka tekrarla bu testi gebelik var gibi duruyor
Yaaa maşallah çok sevindim hayırlı olsunEvet geçen hafta verdim 6 temmuz 592
Cnm bozuk olabilir ama olmasa ikinci çizgi çıkmaz bnce bnmkide duzensizdi hep test yaptım bozuklada karşılaştım ama olmayınca cikmiyirdu bnce yine yap hemn derim varsa bebeği tehlikeye atmaIki üç gün var henüz biraz düzensiz benin âdetlerim o yüzden tam bir tarih veremıyorum... dün sadece o mangal kokusundan bi midem bulandı normalde çok severim, acaba mı deyip test yaptım ve anlık görüntüsünü çektim fotoğrafta bozuk gibi bi şey oldu zaten baksana
Acaba adet olacağım için mi iki çizgi gibi çıktı öyle bi şey olabilir mi? Ya test aldim da 30 lira para verdim şimdi onu da boş yere harcamak istemiyorumCnm bozuk olabilir ama olmasa ikinci çizgi çıkmaz bnce bnmkide duzensizdi hep test yaptım bozuklada karşılaştım ama olmayınca cikmiyirdu bnce yine yap hemn derim varsa bebeği tehlikeye atma
Cnm adet yaklaşınca öyle olmaz yoksa hiç çıkmaz çizgi bence yap derim hemn bir hafta geç olabilir çünkü bazı dusuklerde geç kalındığı için dusebiliyir biran önce doktora gidersin betayi takip ettirrsnAcaba adet olacağım için mi iki çizgi gibi çıktı öyle bi şey olabilir mi? Ya test aldim da 30 lira para verdim şimdi onu da boş yere harcamak istemiyorumbir hafta sonra yapsam daha iyi sanki bilemiyorum kafam karıştı yaa
Erkn gebwlik testi mi aldığınızAcaba adet olacağım için mi iki çizgi gibi çıktı öyle bi şey olabilir mi? Ya test aldim da 30 lira para verdim şimdi onu da boş yere harcamak istemiyorumbir hafta sonra yapsam daha iyi sanki bilemiyorum kafam karıştı yaa
Evet 15 liraydı normal test benim yaptığımın aynısı, bu da farklı olsun diye düşündümErkn gebwlik testi mi aldığınız
Doğru söylüyorsun ama hiç hamile olabileceğime inanasım gelmiyor, yarın mi denesem yoksa iki üç gün sonra mı çünkü eger varsa daha belirgin olur çizgi belki ya da belki hiç çizgi çıkmayabilir de ay kafam çok karıştı valla belki de boşa ümitlendim şu an bide tek çizgi çıkarsa şimdiki yapacağımda demekki bozukmuş testCnm adet yaklaşınca öyle olmaz yoksa hiç çıkmaz çizgi bence yap derim hemn bir hafta geç olabilir çünkü bazı dusuklerde geç kalındığı için dusebiliyir biran önce doktora gidersin betayi takip ettirrsn
Çok silik bir çizgi değil mi yani buDoğru söylüyorsun ama hiç hamile olabileceğime inanasım gelmiyor, yarın mi denesem yoksa iki üç gün sonra mı çünkü eger varsa daha belirgin olur çizgi belki ya da belki hiç çizgi çıkmayabilir de ay kafam çok karıştı valla belki de boşa ümitlendim şu an bide tek çizgi çıkarsa şimdiki yapacağımda demekki bozukmuş test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?