- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 18
- 36
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
-
Çizgiler çok net bence kan verinKızlar merhabalar bildiğiniz üzere doktorlarım bana tüp bebek kesinlikle tavsiye etti ama ben başka bir doktorum bana tavsiye ettiği mfk yöntemini kullandım bir ay bitti bugün test yaptım pozitif çıktı ama emin değilim tabi tekrar yapmam gerekiyor test bu arada bugün adetimin ikinci günü daha olmadım sizce beklemeli mi bir kaç gün daha heveslenmek istemiyorum çünkü
Teşekkürler inşallah ama bundan önceki karnım da öldü bu yüzden heveslenmek umutlanmak istemiyorum açıkçası sizce beklenmeli mi bir iki gün dahaÖncelikle hayırlı olsun, bence kan ver ve düzenli takiplere başlaumarım sağlıkla gelir bebeğin
Hemen çıktı çizgi ama test beni yanıltıyor olabilir mi başka test yapmak gerekiyor mu yada beklemekÇizgiler çok net bence kan verin
Ben bu sonucu görsem direkt kan vermeye giderdimBunu şimdi yaptım kızlar ya sizce heveslenmelimiyim
Bende ama korkuyorum sonuç negatif çıkar diye bir iki gün daha beklicem artık acile kan verneyeBen bu sonucu görsem direkt kan vermeye giderdim
Anladım kaç yıldır deniyorsunuz ilk hamilelik mi mfk yöntemi nedir biraz bahseder misinizBende ama korkuyorum sonuç negatif çıkar diye bir iki gün daha beklicem artık acile kan verneye
Yok yıl değil 3-4 aydır ikinci gebelik şansım hatta 3 bundan önceki karnım da öldü bütün doktorlarim kesin tüp bebek dedi acele et dediler en son gittiğim doktor da bana mfk yöntemi ile birde dene dedi doğal ilaçlar ile Instagram da sayfaları var ordan bulup bana tavsiye ettiği ilaçları aldım eşimle birlikte kullanıyoruz ama şimdi bitti ilk ay ve test sonuc umarım yanılma payı yoktur sonucunAnladım kaç yıldır deniyorsunuz ilk hamilelik mi mfk yöntemi nedir biraz bahseder misiniz
Bence yok farklı testler zaten hayal kırıklığına uğramak istemiyorsunuz bekleyin ozaman ama bence bariz hamilesiniz sağlıkla kucağına al inşallahYok yıl değil 3-4 aydır ikinci gebelik şansım hatta 3 bundan önceki karnım da öldü bütün doktorlarim kesin tüp bebek dedi acele et dediler en son gittiğim doktor da bana mfk yöntemi ile birde dene dedi doğal ilaçlar ile Instagram da sayfaları var ordan bulup bana tavsiye ettiği ilaçları aldım eşimle birlikte kullanıyoruz ama şimdi bitti ilk ay ve test sonuc umarım yanılma payı yoktur sonucun
Teşekkürler inşallah pazartesi gidicem ama salı çıkar sonuçlarım salı artık görüşmek üzereBence yok farklı testler zaten hayal kırıklığına uğramak istemiyorsunuz bekleyin ozaman ama bence bariz hamilesiniz sağlıkla kucağına al inşallahkan sonucunu beklerim
Hamileyim 5 haftalık hemde keseyi de gördüm ama daha kalp atışi var onu duymadan emin olamıyor insanBence yok farklı testler zaten hayal kırıklığına uğramak istemiyorsunuz bekleyin ozaman ama bence bariz hamilesiniz sağlıkla kucağına al inşallahkan sonucunu beklerim
Ayy tebrik ederim inşallah onuda duyarsın sağlıkla gelsin.Hamileyim 5 haftalık hemde keseyi de gördüm ama daha kalp atışi var onu duymadan emin olamıyor insan
Amin inşallah canım ya haftaya gidicem onun için tabi kiAyy tebrik ederim inşallah onuda duyarsın sağlıkla gelsin.
Ne kadar gecikti adetin bide belirtin falan var mıydıAmin inşallah canım ya haftaya gidicem onun için tabi ki
Normal da 6 gün gecikti ama doktora gittiğimde de aslında 5 hafta 2 günlük olduğumu farkettim aslında daha önce hamile kalmışım ve fark etmemişim aşırı derece kaşık ağrısı bel ağrısı vardı kramplar çok fazla oldu adet gecikmesi de vardı adet olacak mış gibi hergun hala devam ediyor ağrılarımNe kadar gecikti adetin bide belirtin falan var mıydı
Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallahHamileyim 5 haftalık hemde keseyi de gördüm ama daha kalp atışi var onu duymadan emin olamıyor insan
İnşallah çok teşekkür ederim hepimiz için inşallahTebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?