- 3 Kasım 2022
- 105
- 16
- 28
- 24
- Konu Sahibi Hazal091020
Kan vermek için hastaneden randevu mu alinmasi gerekiyor hic yaptırmadim daha önceEvet ama mutlaka ya tekrarla ya da bi kan ver en güveniliri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vermek için hastaneden randevu mu alinmasi gerekiyor hic yaptırmadim daha önceEvet ama mutlaka ya tekrarla ya da bi kan ver en güveniliri
Devlette nasıl bilmiyorum ben bir kere kan berdim onu da özelde yaptırmıştım beklememek için ama aile hekiminde de yaptırabilirsinKan vermek için hastaneden randevu mu alinmasi gerekiyor hic yaptırmadim daha önce
Özelde ücreti ne kadar bilgin varmı canimDevlette nasıl bilmiyorum ben bir kere kan berdim onu da özelde yaptırmıştım beklememek için ama aile hekiminde de yaptırabilirsin
Her hastanede farklı canım ücreti 1 sene oluo ben yaptıralı sabah 9 ile 10 arası sağlık ocağında yaptır bence boşa para vermeÖzelde ücreti ne kadar bilgin varmı canim
ben de cızgı gordum de gecen aydan degıl de 10 gun once bı ılıskı olmus da tutunmus olamaz mı? neden o lekelenmeden suphelenıp 5 6 haftalık hamılelık dusundun ?Testler bozuk olabilir herhalde
Hiç uğraşma özel falan diye acile git devlet ya da üniversite hangisi sana yakınsa doktora çok midenin bulandığını söyle sana mide bulantin için serum takacaklardır doktora gebelik şüphem var de serumdan önce kana bakıyorlar gebelik var mı diye direk ogrenebilirsinKan vermek için hastaneden randevu mu alinmasi gerekiyor hic yaptırmadim daha önce
Birde serum.yakmiyolar hicHiç uğraşma özel falan diye acile git devlet ya da üniversite hangisi sana yakınsa doktora çok midenin bulandığını söyle sana mide bulantin için serum takacaklardır doktora gebelik şüphem var de serumdan önce kana bakıyorlar gebelik var mı diye direk ogrenebilirsin
Yok ben öyle düşünmedim tabiki de yenide olabilir sonuçta hic bir şekilde korunma olmadığı için olsa bile ne kadarlik olduğunu bilemem zaten doğru söylüyorsun katılıyorum.ben de cızgı gordum de gecen aydan degıl de 10 gun once bı ılıskı olmus da tutunmus olamaz mı? neden o lekelenmeden suphelenıp 5 6 haftalık hamılelık dusundun ?
bence var cizgi:) sen sabah ılk ıdrarla tekrarla. bıraz da olsa koyulasma olursa kan verırsın :) <3Yok ben öyle düşünmedim tabiki de yenide olabilir sonuçta hic bir şekilde korunma olmadığı için olsa bile ne kadarlik olduğunu bilemem zaten doğru söylüyorsun katılıyorum.
Ben hamile olduğumu öyle öğrendim sana da o yüzden söyledim sen bilirsinBirde serum.yakmiyolar hic![]()
Bi kaç gün daha bekleyip.tekrarlicam.çok saol tek gören ben değilmisimm en azından sevindimbence var cizgi:) sen sabah ılk ıdrarla tekrarla. bıraz da olsa koyulasma olursa kan verırsın :) <3
Güzel yorumların için çok teşekkür ederim.Ben hamile olduğumu öyle öğrendim sana da o yüzden söyledim sen bilirsin![]()