- 7 Kasım 2022
- 18
- 10
- 18
- 31
- Konu Sahibi sevgilikendimm
-
Hamilesin canım hayırlı olsun kan vermen tabi en büyük kesin sonuçturKızlar selammm adetim 6 gün geciktiği için bugün bir erken gebelik testi yapmak istedim ilk saniyelerde ikinci çizgi silik çıktı bir kaç dakika içinde hafif belirginleşmeye başladı bir bakar mısınız ? Bu testlerde yanılma olasılığı olabilir mi kafam çok karışıkMesela tam emin olmak için kan testi yarın versem mi yoksa bir kaç gün beklesem mi ? Normalde de adetim çünkü düzensiz olduğu için benim emin olamıyorum erkenden de heveslenmek istemiyorum
Pozitifin alâsı buKızlar selammm adetim 6 gün geciktiği için bugün bir erken gebelik testi yapmak istedim ilk saniyelerde ikinci çizgi silik çıktı bir kaç dakika içinde hafif belirginleşmeye başladı bir bakar mısınız ? Bu testlerde yanılma olasılığı olabilir mi kafam çok karışıkMesela tam emin olmak için kan testi yarın versem mi yoksa bir kaç gün beklesem mi ? Normalde de adetim çünkü düzensiz olduğu için benim emin olamıyorum erkenden de heveslenmek istemiyorum
Çoook teşekkür ederimHamilesin canım hayırlı olsun kan vermen tabi en büyük kesin sonuçtur
Ayyy çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor teşekkür ederimPozitifin alâsı buKanda da hemen çıkar.
Hamilesin canım hayırlı olsun kan vermen tabi en büyük kesin sonuçtur
Pozitifin alâsı buKanda da hemen çıkar.
Yerleşme kanamasıKızlarrrr çift çizgiden sonra peçete ile silerken böyle pembemsi bir kan geldi ne çok ne az olacak şekilde bu normal mi yoksa test hatalı regl mi olcam anlamadım kafam çok karıştı
Ayyy bir an çok korktum kanı görünce acaba dedim regl mi oluyorum test yanlıştı ya da dedim düşük olma olasılığı mı var endişe yaptımYerleşme kanamasıkan verin yarın
Ya ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için, öyle lekelenmeye başlamıştı, kanamayla gittiKızlarrrr çift çizgiden sonra peçete ile silerken böyle pembemsi bir kan geldi ne çok ne az olacak şekilde bu normal mi yoksa test hatalı regl mi olcam anlamadım kafam çok karıştı
Bende şuan ondan korkuyorumYa ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için, öyle lekelenmeye başlamıştı, kanamayla gitti
İnşallah her şey yolundadır, böyle yerleşme kanaması yaşayan da oluyor. Bir doktora görün en kısa zamanda
Gezinirken paylaşımınızı gördüm. Benimde adetim düzensiz pcosum vardı birkaç doktor bana tüp bebeksiz hamile kalamazsın dedi. Kaç kere yumurta çatlatma iğnesi kullandım başka ilaçlar vs. olmamıştı bende artık doktora gitmeyeceğim dedim akışına bıraktım. Adetim gecikti diye öylesine test yaptım ve sizin testimiz gibi çıktı. Şimdi içim içime sığmıyor. O doktora gidip naberrr demek istiyorumKızlar selammm adetim 6 gün geciktiği için bugün bir erken gebelik testi yapmak istedim ilk saniyelerde ikinci çizgi silik çıktı bir kaç dakika içinde hafif belirginleşmeye başladı bir bakar mısınız ? Bu testlerde yanılma olasılığı olabilir mi kafam çok karışıkMesela tam emin olmak için kan testi yarın versem mi yoksa bir kaç gün beklesem mi ? Normalde de adetim çünkü düzensiz olduğu için benim emin olamıyorum erkenden de heveslenmek istemiyorum
Ayyy hayırlısı olsun inşallahGezinirken paylaşımınızı gördüm. Benimde adetim düzensiz pcosum vardı birkaç doktor bana tüp bebeksiz hamile kalamazsın dedi. Kaç kere yumurta çatlatma iğnesi kullandım başka ilaçlar vs. olmamıştı bende artık doktora gitmeyeceğim dedim akışına bıraktım. Adetim gecikti diye öylesine test yaptım ve sizin testimiz gibi çıktı. Şimdi içim içime sığmıyor. O doktora gidip naberrr demek istiyorum
Durum nedir acabaBende şuan ondan korkuyorumyarın ilk işim doktora gitmek olacak
Daha çok yeniymişizDurum nedir acaba
Çok sevindimDaha çok yeniymişizkan testim o gün 88.89 çıktı küçük olduğu için kese gözükmedi 10 gün sonra tekrar gideceğim yerleşme kanamasıdır dedi korkulacak şimdilik bir şey yok ama kanama koyu kırmızı ve yoğunlaşırsa gel dedi şimdilik azar azar kahverengi leke bazende pembemsi kan gibi oluyor bakalım inşallah sıkıntı olmadan devam ederim
Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin , benimde adetim 2 gün gecikti sizce hamilelik olabilirmi?Daha çok yeniymişizkan testim o gün 88.89 çıktı küçük olduğu için kese gözükmedi 10 gün sonra tekrar gideceğim yerleşme kanamasıdır dedi korkulacak şimdilik bir şey yok ama kanama koyu kırmızı ve yoğunlaşırsa gel dedi şimdilik azar azar kahverengi leke bazende pembemsi kan gibi oluyor bakalım inşallah sıkıntı olmadan devam ederim
Canım başka nasıl bir belirtin vardı benim de gecikti 2 gün ama test yapmaya korkuyorum hep negatifi gormektenKızlar selammm adetim 6 gün geciktiği için bugün bir erken gebelik testi yapmak istedim ilk saniyelerde ikinci çizgi silik çıktı bir kaç dakika içinde hafif belirginleşmeye başladı bir bakar mısınız ? Bu testlerde yanılma olasılığı olabilir mi kafam çok karışıkMesela tam emin olmak için kan testi yarın versem mi yoksa bir kaç gün beklesem mi ? Normalde de adetim çünkü düzensiz olduğu için benim emin olamıyorum erkenden de heveslenmek istemiyorum
Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin , benimde adetim 2 gün gecikti sizce hamilelik olabilirmi?
İlk resim ilk 5 dakika, 2 cide 5 dakika sonrasi...
Ama bütün adet belirtilerim var karın agrisik kaşık bel
Eki Görüntüle 3159529
Valla açıkçası çok net belirtim olmadı adetim 5 gün gecikti ama ben normalde de düzensiz adet gördüğüm için çok emin değildim fakat beni şüpheye düşüren duygu değişimi oldu en ufak şeye duygulanıp ağlar oldum orda şüphelendim test yaptımCanım başka nasıl bir belirtin vardı benim de gecikti 2 gün ama test yapmaya korkuyorum hep negatifi gormekten
Teşekkür ederim ama maalesef başarıyla sonuçlanamadan sonlandı gebeliğimÖncelikle hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin , benimde adetim 2 gün gecikti sizce hamilelik olabilirmi?
İlk resim ilk 5 dakika, 2 cide 5 dakika sonrasi...
Ama bütün adet belirtilerim var karın agrisik kaşık bel
Eki Görüntüle 3159529
Maalesef olmadı bizde de kimyasal gebelik oldu bugün tekrar kanama olunca hastaneye gittim kan verdim değerlerim düşmüş kendi kendine sonlanmış gebelikÇok sevindimİnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?