Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli belirsiz bir çizgi var gibi kaç dakikada çıktıMerhaba ben adet e 5 gün kala evde test yaptım ama çok hafif belirsiz bir çizgi çıktı emin olamadım
Hemen hemen 5 dakika daBelli belirsiz bir çizgi var gibi kaç dakikada çıktı
Kan ver o zaman kesin var mı yok mu anlarsınHemen hemen 5 dakika da
Adet e 5 gün var kan için erken değil miKan ver o zaman kesin var mı yok mu anlarsın
Öyle yaparım teşekkür ederimBir de yarın sabah ilk idrarınızla yapın
Varsa kanda çıkar. Kan idrardan daha kesin sonuç verir. Şuan yaptığın idrar için erken ama silik çıktığı için kana gidebilirsin veya sbah tekrar idrar testi yapabilirsinAdet e 5 gün var kan için erken değil mi
Silik çizgi var demi ben yanılmıyorumVarsa kanda çıkar. Kan idrardan daha kesin sonuç verir. Şuan yaptığın idrar için erken ama silik çıktığı için kana gidebilirsin veya sbah tekrar idrar testi yapabilirsin
Var gibi duruyor. İlk 5 dakika içinde çıktıysa tabi bazen kuruma çizgisi olabiliyor onun için kana gitmeden sabah tekrar yapabilirsin. 5 dakika içinde silik çıkarsa kan vermeye gidebilirsinSilik çizgi var demi ben yanılmıyorum
Peki çok teşekkür ederimVar gibi duruyor. İlk 5 dakika içinde çıktıysa tabi bazen kuruma çizgisi olabiliyor onun için kana gitmeden sabah tekrar yapabilirsin. 5 dakika içinde silik çıkarsa kan vermeye gidebilirsin
Testlerin hepsini bitirdim de. Yarın alırım tekrarBuraya da yazar mısın sabah tekrarladığında merak ettim![]()
Bende de kasık ağrısı var baş ağrısıAynı durumları yaşıyoruz çok silik bir çizgi çıktı bendede ama baş dönmesi hariç her belirti var merak ediyorum acaba hamilemiyim diye
Dün bir kaç tane test aldım bugün bittiSen yarın bidhaa yap bakalım mutlaka haber ver ben küçük kızımla ecz gidemem şimdi eşime desem akşama getirir![]()
Valla hala kırmızıları görmedim şimdi kan ver diceksin küçük kızımı yeni iyileştirir hiç dışarı çıkarasım yok babamızda çalışıyor beklemedeyim anlicanDün bir kaç tane test aldım bugün bittianca yarın ecz den alırım öbürgün sabah yaparım yaptığım gibi de yazarım buraya
Hayırlısı olsun belki daha çok yeni dir diye hemen sonuç vermeyebilir bir kaç tane daha yap en sonunda kan tahlili . Akşam test eline geçse yarın sabah yaparsın herşeyin hayırlısı olsunValla hala kırmızıları görmedim şimdi kan ver diceksin küçük kızımı yeni iyileştirir hiç dışarı çıkarasım yok babamızda çalışıyor beklemedeyim anlican![]()