Merhaba, benim de ilk testim böyleydi üstelik sizin üç gününüz varmış, maşallah hayırlı olsunEki Görüntüle 3175489
Kızlar Merhaba
Ellerim titriyor kaç aydır ben bu çift çizgiyi görmek için çabalıyorum adetime 3 gün var şimdi yaptım bı şekilde çıktı hiç beklemeden var mı değil mi kızlar yazamıyorum heyecandan
Ya şuan nasıl ağlıyorum inanamıyorum çok sağolun inşallah Allahım şükürler olsun yarabbim isteyen herkese nasip olsun kurban olduğum yarabbimMerhaba, benim de ilk testim böyleydi üstelik sizin üç gününüz varmış, maşallah hayırlı olsun
Amiiin inşallah, sağlıkla büyütüp kolaylıkla kucağınıza da alırsınız inşallahYa şuan nasıl ağlıyorum inanamıyorum çok sağolun inşallah Allahım şükürler olsun yarabbim isteyen herkese nasip olsun kurban olduğum yarabbim
İnşallah çok teşekkür ederimAmiiin inşallah, sağlıkla büyütüp kolaylıkla kucağınıza da alırsınız inşallah
TebriklerEki Görüntüle 3175489
Kızlar Merhaba
Ellerim titriyor kaç aydır ben bu çift çizgiyi görmek için çabalıyorum adetime 3 gün var şimdi yaptım bı şekilde çıktı hiç beklemeden var mı değil mi kızlar yazamıyorum heyecandan
Kızlar benim şuan ne yapmam gerekiyor adet günüme kadar testi tekrar edeyim mi doktora ne zaman gitmem lazım normalde herkese yardımcı olurum ama kendime gelince şuan beynim durdu mutluluktan sanırım şoktayım
İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinTebriklerbebiş geliyor inşallah
Aminİnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin
Ya canım benim çok sağol ben şimdi adet gününe kadar test yapayım mı canım emin olmak için bebeğim benimledir inşallah dün ultrason gördüm rüyamda 3 aylık gibi büyüktü uyandım çok etkilendim bu sabah da aynı böyle çift çizgi gördüm rüyamda kalktım yaptım bende de aynısı şok oldum. 2.5 buçuk yıldır evliyiz bayadır istiyorduk bebek artık rüyalardan sonra psikolojim bozuldu herhalde dedim ama bugün hayatımın en mutlu günüAminrabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin öpüyorum nohut kadar kuzunu
Guvenmiyosan bir daha test yap ama.baya ordan anne ben varım diye el salliyoYa canım benim çok sağol ben şimdi adet gününe kadar test yapayım mı canım emin olmak için bebeğim benimledir inşallah dün ultrason gördüm rüyamda 3 aylık gibi büyüktü uyandım çok etkilendim bu sabah da aynı böyle çift çizgi gördüm rüyamda kalktım yaptım bende de aynısı şok oldum. 2.5 buçuk yıldır evliyiz bayadır istiyorduk bebek artık rüyalardan sonra psikolojim bozuldu herhalde dedim ama bugün hayatımın en mutlu günü
Aslında güveniyorum teste aylardır bu test markasını kullanıyorum hiç bana böyle çift çizgi göstermemişti korkuyorum sadece inşallah benimledirGuvenmiyosan bir daha test yap ama.baya ordan anne ben varım diye el salliyo
Çok teşekkür ederim inan doğru söylüyorsun biraz sabredemiyorum ama beklemek daha iyi olur herhalde ne yapacağımı bilmez haldeyim zaten inan eşimi işe gönderdim ona bile söylemedimHayırlı olsun saglikla ilerlesin..bende böyle erken ögrenmiştim
.simdi gidip.kan versen 2 gunde bir kan ver derler bu süreçte insanı biraz strese sokuyor bence eğer sabredebilirsen adet gününde git hatta adeti 5 gun falan gecince gitsen daha iyi. Erken gidince kese olur icinde bebek olmaz sonra kalp atışı beklemek falan erken ögrenince gercekten zaman hic geçmek bilmiyor :)
Tabi böyle birisine bekle demek cok kolay ama ben kendimde dedigim gibi heycandan hemen gitmistim..kalp atışını duyana kadar ama ömrumden ömür gitmişti
Insalahhhhh saglikla kucaginada alırsin
Aslında güveniyorum teste aylardır bu test markasını kullanıyorum hiç bana böyle çift çizgi göstermemişti korkuyorum sadece inşallah benimtestin bozuk falanda gozukmuyo baya kamissin inşallah
Korkma bayan vardır testin de bozuk gozukmuyo Allah'ın izniyle anne oluyorsun adetinden bir hafta falanda geçsin doktora git görürsün nohutunuAslında güveniyorum teste aylardır bu test markasını kullanıyorum hiç bana böyle çift çizgi göstermemişti korkuyorum sadece inşallah benimledir
Canım çok sağol bitanem yarın yine yaparım test haber veririm mutlakaKorkma bayan vardır testin de bozuk gozukmuyo Allah'ın izniyle anne oluyorsun adetinden bir hafta falanda geçsin doktora git görürsün nohutunu
TamamCanım çok sağol bitanem yarın yine yaparım test haber veririm mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?