- Konu Sahibi Mathilda66
-
Hamilelik gözüküyor tebrik ederimnormal gebelik testime bakın hanımlar 2 silik erken gebrlik testimden sonra geçiken 2.gün adette yaptım
Var gibi, hayırlı uğurlu olsunnnnormal gebelik testime bakın hanımlar 2 silik erken gebrlik testimden sonra geçiken 2.gün adette yaptım
Verdim bakalım hayırlı sonuç alırım inşallahBencede var gebelik. Ama bence hastanede kan ver net öğren
Maşallahhh subhanallahnormal gebelik testime bakın hanımlar 2 silik erken gebrlik testimden sonra geçiken 2.gün adette yaptım
Kan verdim pozirif çıktı belirtim 3 gün adet sancısı oldu ara ara bugün geçikmenin 2.günü baş dönmesi var yoğun şekilde başka bişey yok çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallahhh subhanallahAllah kucağına almayı nasip etsin belirtileriniz neydi
Amiin inşallah dua edermisiniz bana daKan verdim pozirif çıktı belirtim 3 gün adet sancısı oldu ara ara bugün geçikmenin 2.günü baş dönmesi var yoğun şekilde başka bişey yok çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tabiki ederimmm Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahAmiin inşallah dua edermisiniz bana da
Senle ben az kaldı inşaAllahAmiin inşallah dua edermisiniz bana da
Eveet onbirmayısımmm darısı bize inşallahhhhSenle ben az kaldı inşaAllah
Test yaptım çoook silik bir çizgi gördüm ama emin olamıyorum testlere güvenim sıfır o yüzden şuan duana ihtiyacın varTabiki ederimmm Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Normal test miTest yaptım çoook silik bir çizgi gördüm ama emin olamıyorum testlere güvenim sıfır o yüzden şuan duana ihtiyacın vartestimde bu şekilde
Erken gebelik testiNormal test mi
Bence normal ile yapın geçikme oldu muErken gebelik testi
6 günüm olduğu için bekliyorum yapıcamBence normal ile yapın geçikme oldu mu
Aa daha erken benimde 2 gün kala silik çıktı ilk günüm silik çıktı bugün 2.günüm kanda öğrendim6 günüm olduğu için bekliyorum yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?