Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, kaçıncı dakikada böyle çıktı? Sitede çok fazla böyle sonuç gördüm, ilk 10 dakikada böyle olduysa pozitiftir İstiyorsanız umarım hamilesinizdir. Yanılma payını hesaba katın ve kan testi yaptırın bence bir an önce
Merhaba, kaçıncı dakikada böyle çıktı? Sitede çok fazla böyle sonuç gördüm, ilk 10 dakikada böyle olduysa pozitiftir İstiyorsanız umarım hamilesinizdir. Yanılma payını hesaba katın ve kan tei yaptırın bence bir aönceBdkBe
Ben sabaha erken gebelik testi yaptım ve tek çizgi çıktı ve üstünden 5 6 saat sonra baktığımda çift çizgi olmuştu ama tek çizgi olduğu zaman 5 dakika boyunca baktım ve tek çizgiydi 2 tane daha test aldım ve 2 side negatif çıktı ama hala içimde bi şüphe var ve normalde yarın adet olmam gerekiyor sizce neden ilk yaptığım pozitif çıktı diğer 2 si negatif oldu