Gebelik Testi

bellael

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2022
7
2
6
28
Kızlar selam, bugün bat’a tam 4 gün var. Bi test yapayım dedim sabah ilk idrarla bi kaç dakika içerisinde böyle çıktı. Sizce gebelik var mıdır? Geçen ay kimyasal olmuştu gebeliğim. Bu ay da böyle olmasından korktuğum ve doktorum takip et kimyasal gebelikler tekrarlanırsa sorun olabilir dediği için erkenden test yapmak istedim.

Eklentiler

• FE5BBEB1-B9BE-4313-8D71-C10D3C359613.webp
    FE5BBEB1-B9BE-4313-8D71-C10D3C359613.webp
    133,5 KB · Görüntüleme: 153
Canım var gibi duruyor bence kan testi ver yada batın geçtikten sonra kaset testi yap inşallah hamilesindir 🙏🙏 ne gibi belirtilerin var bizde eşimle çocuk istiyoruz ama kısmet olmadı benimde batım bugün 3 gün önce lekelenmem oldu test yapcam ama negatif çıkar diye cesaret edemiyorum 😥

Hayırlı olsun canım var gibi duruyor adetin ne zaman ❤️

Hayırlı olsun var bence🙏🏻 kimyasaldan sonraki normal gebelik oluyor diye biliyorum. Bende de öyle olmuştu. İnşallah hamilesin ♥️

Kızlar çok teşekkür ederim 🙏 bat 23’ünde. Gecikene kadar bekleyip öyle kan vereceğim. İnşallah pozitif olursa tek tek paylaşacağım bu süreçte yaptığım ve dikkat ettiğim her şeyi🙏

Kızlar çok teşekkür ederim 🙏 bat 23’ünde. Gecikene kadar bekleyip öyle kan vereceğim. İnşallah pozitif olursa tek tek paylaşacağım bu süreçte yaptığım ve dikkat ettiğim her şeyi🙏
İnşallah pozitif olur 🙏Belirtilerin var mıydı bir de nelerdi

Kızlar selam, bugün bat’a tam 4 gün var. Bi test yapayım dedim sabah ilk idrarla bi kaç dakika içerisinde böyle çıktı. Sizce gebelik var mıdır? Geçen ay kimyasal olmuştu gebeliğim. Bu ay da böyle olmasından korktuğum ve doktorum takip et kimyasal gebelikler tekrarlanırsa sorun olabilir dediği için erkenden test yapmak istedim.
Pozitif 👍 ayni sekilde ogrendim adet gunu ve bir gun sonrasi kan verdim kesinlesti gecikmenin 10. Gunu kese 21. Gunu kalp atisi duydum. Saglikla buyusun insallah

Hayırlı olsun canım benim de regl tarihim o gün yumurtlama ne zamandi acaba

Tekrardan selamlar, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşallah🙏 ben doktora gittiğimde doktorum yumurtalarında bi sorun görünmüyor ovülasyon takip etmene gerek yok gün aşırı deneme yapın demişti. O sebeple hiç takip etmedim. Bugün tekrar kaset test yaptım buraya ekliyorum. Sanırım adetimin geçmesini bekleyemeden bugün kan testine gideceğim🙂 sonuca göre belirtilerimi ve dikkat ettiğim her şeyi mutlaka paylaşırım. Şimdi paylaşmak istemiyorum çünkü gebe değilsem sizleri de yanıltmak istemem🙏 çok teşekkür ederim tekrardan

Eklentiler

• IMG_5056.webp
    IMG_5056.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 88
Back
X