Gebelik testi

aysu15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
8
4
1
27
Kızlar selam. Daha önceden yaptığım 5 gebelik testimde silik olsada pozitif çıktı. Ancak bugün yaptığım 2 tanesi de negatif çıkıyor. Bu arada hiç bir kananam vs olmadı. Reglime 4 gün var kan vermek için gecikmesini bekliyordum. Başına böyle birşey gelen var mı ilaç kullanıyorum eğer hamileysem ilacı bırakıcam ama ne yapmam gerekiyor bilemedim

Kızlar selam. Daha önceden yaptığım 5 gebelik testimde silik olsada pozitif çıktı. Ancak bugün yaptığım 2 tanesi de negatif çıkıyor. Bu arada hiç bir kananam vs olmadı. Reglime 4 gün var kan vermek için gecikmesini bekliyordum. Başına böyle birşey gelen var mı ilaç kullanıyorum eğer hamileysem ilacı bırakıcam ama ne yapmam gerekiyor bilemedim
Bende iki kez test yaptım canım. Ama hep silik çıkıyor ikinci çizgi zâten. Kan verdim ve gebeydim. Ama sonradan negatif çıkmasını ilk defa duydum. Daha kaliteli bir test satın alabilirsin. Yada direk kan testine git aile hekimine. Sabah git, akşam arayıp söylüyorlar sonucu. Ha bide hamilemiyim yoksa diye strese girince adet gecikiyor zaten😂

Merhaba bende de 9 gün gecikme var ve testim böyle çıktı varmıdır sizce
IMG-20230220-WA0006.webp

Sonucunuz ne oldu aynı durumu yasiyorum

Back
X