Gebeliğe Hazırlık Gebelik Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de böyleydi. Şimdi bile adet olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda. Dün kaset test yaptım pozitif iki cizgi ve bugün kan verdim beta HCG 2000. Siz de gecikmeden bir an önce gidin ki HCG degerleriniz daha güzel takip edilebilsin. Sağlıklı gebelik için düzenli yükselmesi gerekiyormuş ve benim ilk değerim olduğu için bunu bilemiyorum. Bu arada 5 gün gecikti benim de bu sonuç çıktı. O yüzden ihmimal varsa mutlaka gidin. Tebrikler bu arada ☺️
Gulum seninki ikiz olmasin 5 gun gecikmeyle 2000 le oyle 😅😅

Yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah 🌸 inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir
Bana da hamile gibi geldiniz. Testiniz onu gösteriyor ama kanı vermeden bilinmez. Gecikmeden verin bence. Acabali sorular çok yoruyor insanı. İyi veya kötü kesin sonuç her zaman daha iyi

Gulum seninki ikiz olmasin 5 gun gecikmeyle 2000 le oyle 😅😅
Doktor vajinal ultrasonda tek kese gördü ama bilemiyorum tabi 😁 ilerleyen zamanlarda belli olur da ilk çocuğum olacak. Allah'tan hayırlısı tabi de aynı anda iki çocuk hem doğum hem de doğum sonrası olarak gözümu korkutuyor ☺️

Doktor vajinal ultrasonda tek kese gördü ama bilemiyorum tabi 😁 ilerleyen zamanlarda belli olur da ilk çocuğum olacak. Allah'tan hayırlısı tabi de aynı anda iki çocuk hem doğum hem de doğum sonrası olarak gözümu korkutuyor ☺️
Ee benimte tek keseydi ikiz cikti degerin baya yuksek yalnis yqzmadiysan ikiz gibi🙃

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-03-17-00-45-650_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-03-03-17-00-45-650_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 66
Back
X