Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 2. Cizgi silik çıkmış kaç dakika içinde çıktıKizlar merhaba 4aylik evliyim sol kasık ağrım ve gogsum de ağrı vardı bide idrar çok çıkma problemim oldu 4gun adetime var bugün test yaptım da böyle çıktı bana yardımcı olsanız
5-10 dakika içinde çıkması önemli gününüz geçtiği zaman testi tekrarlayın varsa koyu çıkacaktırYani 5dk10dk gibi bnce direk olmadı hatta şuan net çıktı bakın şuan titriyorum
Negatif bu yumurtlama günlerini takip ediyormuydunuzBuda 1hafta önce yaptığım
Evet takip ediyorumNegatif bu yumurtlama günlerini takip ediyormuydunuz
2. Cizgi 10 dakika icind3 çıktıysa tebrik ederimBuda yeni yaptigim test
eğer ilk 5 dk içinde bu çizgi çıktıysa tebrikler gebesiniz :)Buda yeni yaptigim test
Ayyy gercektenmii allhmm insallh rabbim isteyen herkese nasib etsin ben şimdi gidip kan versem cikarmieğer ilk 5 dk içinde bu çizgi çıktıysa tebrikler gebesiniz :)
Amin inşallahÇok saolun tskederim rabbim istiyen herkese nasib etsin
sonucuAyyy gercektenmii allhmm insallh rabbim isteyen herkese nasib etsin ben şimdi gidip kan versem cikarmi
hamile olduğunu öğrendiğinde yazar mısın adet günlerimiz ayni bende test yapacam ara ara kasık batmalarim var verinde nolur sonucu yazmayı unutmaaKizlar merhaba 4aylik evliyim sol kasık ağrım ve gogsum de ağrı vardı bide idrar çok çıkma problemim oldu 4gun adetime var bugün test yaptım da böyle çıktı bana yardımcı olsanız
Tabi kan testimi verdim yarın cikicak tkrar bı test daha aldın şöyle Afif silik çıktısonucu
hamile olduğunu öğrendiğinde yazar mısın adet günlerimiz ayni bende test yapacam ara ara kasık batmalarim var verinde nolur sonucu yazmayı unutmaa