- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 573
- 53
- Konu Sahibi Papatyam000
-
Umarim enfeksiyon degildir bunlarala basa cikmaktan yoruldum cidden regl 6 gun kala bencede erken ama dayanamadim insallah vardir canim ya ☺ sagolMerhaba enfeksiyon belirtileri evet var kasık ağrınız ondan oluyor olabilir. 6 gün de çok erken bir zaman en fazla adete 2 gün kala yapılmalı bence hatta o bile net sonuç vermeyebilir, erken yapmışsınız testi. İnşallah hamilesinizdir
Enfeksiyon bende de sürekli oluyor ve tekrarlıyordu bir aralar sende işe yarar mı bilmem ama ben kendime sirkeli su yaptım ve temizliğimi günde 2 kez falan onunla yapıyorum istersen deneyebilirsin ben böyle kurtuldumUmarim enfeksiyon degildir bunlarala basa cikmaktan yoruldum cidden regl 6 gun kala bencede erken ama dayanamadim insallah vardir canim ya ☺ sagol
teşekürler canim onerin icin denerim tekrarlamayi bende düşünüyorm insallah canim cikar ☺Enfeksiyon bende de sürekli oluyor ve tekrarlıyordu bir aralar sende işe yarar mı bilmem ama ben kendime sirkeli su yaptım ve temizliğimi günde 2 kez falan onunla yapıyorum istersen deneyebilirsin ben böyle kurtuldumbende asla dayanamıyordum 8 gün kala negatif çıktı ama 2 gün varken pozitif gördüm biraz daha bekleyip tekrarla
Canim ya görünmüyor regl geciktimiBenim testime de bakar mısınız?
Bir gün gecikti fotoğrafta görünmüyor sanırım ama var gibi dün de yapmıştımCanim ya görünmüyor regl geciktimi
Anldim canim flasla ceksene görünür fotorafta erken gebelik testi almissin bende almistim silik cikmisti gornuyordu baya ama kanda cikmamisti senin testin aynisin pembe rengiydi kaset testler daha guvenilir geliyo bana seni uzmek istemem insallah vardir adetin bi gun gecikmis kan ver benceBir gün gecikti fotoğrafta görünmüyor sanırım ama var gibi dün de yapmıştım
Çektim ama bu biraz beklemiş haliAnldim canim flasla ceksene görünür fotorafta erken gebelik testi almissin bende almistim silik cikmisti gornuyordu baya ama kanda cikmamisti senin testin aynisin pembe rengiydi kaset testler daha guvenilir geliyo bana seni uzmek istemem insallah vardir adetin bi gun gecikmis kan ver bence
bu sorularının cevabı doktora görünerek öğrenmen gerekir. ben olsam birden fazla doktora giderdim ve ilişki sonrası ağrı yaşadığımı, yanma olduğunu vs anlatırdım.Merhaba arkadaşlar ben adete 6gun kala gebelik testi yaptim negatif cikti hamile kalmak istiyorum bende anne olmak istiyorum ama bir turlu olmuyor kasik agrilarim var bazen cok sidetli degil esimle ilskiye girdikten sorna sag kasim ve sag bacagim cok agrimisti bu 4gundur idrarda yaparken yanma var ve surekli idrara cikyordum suan fazla cikmiyorum ama ilk iki gun cok cikardim dayanmazdim suan sadece biraz yanma var ve cok fazla idrara cikmiyorum ve enfeksiyon.dan supheniyorum grip olduum yemklerin ne kokusunu ne tadini aliyorum ama canim surekli biseyler cekiyor normalde grip oldugumda hicbirsey yiyemezdim evde kaset testlerinden yaptim cikmadi sizce cikarmi sorndan adet gunu beklyemdim olsa cikar diye
Çektim ama bu biraz beklemiş hali
Anldim canim flasla ceksene görünür fotorafta erken gebelik testi almissin bende almistim silik cikmisti gornuyordu baya ama kanda cikmamisti senin testin aynisin pembe rengiydi kaset testler daha guvenilir geliyo bana seni uzmek istemem insallah vardir adetin bi gun gecikmis kan ver bence
Evet cok haklisin bende 8 mayista randuvu aldim gidicem kaset test yapmamdaki amac daha guvenilir geliyorlar erken gebelik testlerinde dogru sonuc verdiginde inamiyorum cunku bi ara alip yaptigimda cizgisi bariz gorunuyordu ama kanda cikmadi bu yuzden güvenilir bulmuyorm ve insan kafaya takmasa olmuyor hata bazen umursamadigimda etrafımidaki insanlr sagolsunbu sorularının cevabı doktora görünerek öğrenmen gerekir. ben olsam birden fazla doktora giderdim ve ilişki sonrası ağrı yaşadığımı, yanma olduğunu vs anlatırdım.
gebeliğe gelince çok samimiyetle söylüyorum ne zaman kafana takmazsan o zaman hamile kalırsın. sürekli neden olmuyor diye kafana takma. bu bilimsel bir şey.
bazı kadınların adetten önce erken gebelik testi pozitif çıkıyor ama kaset test için adetinin gecikmesini beklemen lazım. kimi insanın çok geç çıkıyor kiminin erken. en doğru sonuç ilişkiden 10 gün sonra kan testi yaptırman.
sende çok haklısın. ama insanları senin hamile kalıp kalmaman hiç ilgiendirmez. kendine bu düşünceyi empoze et. herkesin çocuğu olmak zorunda değil. olmaması durumundan bahsetmiyorum. tercihende çocuk istemiyor olabilirsin. insanların ağzını kapat. ben gerçekten çocuk isteyene kadar kimsenin lafına aldırmadım ve hepsininde ağzını kapadım. hamile kalana kadarda kimseye çocuk deniyoruz vs demedim. sana da tavsiye ederim.Evet cok haklisin bende 8 mayista randuvu aldim gidicem kaset test yapmamdaki amac daha guvenilir geliyorlar erken gebelik testlerinde dogru sonuc verdiginde inamiyorum cunku bi ara alip yaptigimda cizgisi bariz gorunuyordu ama kanda cikmadi bu yuzden güvenilir bulmuyorm ve insan kafaya takmasa olmuyor hata bazen umursamadigimda etrafımidaki insanlr sagolsunumursamama izin vermiyorlar
bence ver hem aklinda kalmamis olurDurum nedir sizce kan testi vermeli miyim?
Her seferinde kapatmaya calistim ama mallesef kapatmiyorlar ozeliklede kayinvaldem ve buna kocamda dahil oluyorsende çok haklısın. ama insanları senin hamile kalıp kalmaman hiç ilgiendirmez. kendine bu düşünceyi empoze et. herkesin çocuğu olmak zorunda değil. olmaması durumundan bahsetmiyorum. tercihende çocuk istemiyor olabilirsin. insanların ağzını kapat. ben gerçekten çocuk isteyene kadar kimsenin lafına aldırmadım ve hepsininde ağzını kapadım. hamile kalana kadarda kimseye çocuk deniyoruz vs demedim. sana da tavsiye ederim.
Hafiif. Bir cizgisi var evetBenim testime de bakar mısınız?
senin için gerçekten üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Eşim çocuk çok istiyordu. Ben kendimi hazır hissedene kadar kayınvalideme istemiyoruz düşünmüyoruz diye cevap verdi hep. çünkü önemli olan senin hazır hissetmen. inşallah en kısa zamanda muradına erersin.Her seferinde kapatmaya calistim ama mallesef kapatmiyorlar ozeliklede kayinvaldem ve buna kocamda dahil oluyor
İnsallah canim allah razi olsun aslinda. Bende anne olmak istiyorum nasip.senin için gerçekten üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Eşim çocuk çok istiyordu. Ben kendimi hazır hissedene kadar kayınvalideme istemiyoruz düşünmüyoruz diye cevap verdi hep. çünkü önemli olan senin hazır hissetmen. inşallah en kısa zamanda muradına erersin.
Enfeksiyon belirtisi cnm kesinlikle gebelikle alakası yok bende sürekli enfeksiyon olurum bende de hep bu belirtiler var Dr söylersen oda aynısını söyleyecektir ama gidip ilaç alman lazım doktora kesin görünmelisinMerhaba arkadaşlar ben adete 6gun kala gebelik testi yaptim negatif cikti hamile kalmak istiyorum bende anne olmak istiyorum ama bir turlu olmuyor kasik agrilarim var bazen cok sidetli degil esimle ilskiye girdikten sorna sag kasim ve sag bacagim cok agrimisti bu 4gundur idrarda yaparken yanma var ve surekli idrara cikyordum suan fazla cikmiyorum ama ilk iki gun cok cikardim dayanmazdim suan sadece biraz yanma var ve cok fazla idrara cikmiyorum ve enfeksiyon.dan supheniyorum grip olduum yemklerin ne kokusunu ne tadini aliyorum ama canim surekli biseyler cekiyor normalde grip oldugumda hicbirsey yiyemezdim evde kaset testlerinden yaptim cikmadi sizce cikarmi sorndan adet gunu beklyemdim olsa cikar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?