- 8 Ekim 2016
- 340
- 63
- 98
- 36
- Konu Sahibi huysuz kadin
-
kan testleride yaniltiyormu 5 idrar testi 5 ide pozitifTekrar kan vermeniz gerekiyor net sonuç alabilmek için bazen testler yanıltabiliyor
Kan yanıltmaz tatlım ama 5 idrar testi hepsi yapılması zor gibikan testleride yaniltiyormu 5 idrar testi 5 ide pozitif
birazdan 6.yi yapicam bakalim o nediycekKan yanıltmaz tatlım ama 5 idrar testi hepsi yapılması zor gibi
Canım geç döllenmedir. Kan testi vermelisinbirazdan 6.yi yapicam bakalim o nediyceksiyirmak uzereyim
canim ilk testiimi ayin 9 unda yaptim pozitif silim cizgi gorunce kam verdim o negatif cikti bugunde pozitif idrar testi kafam karisti erken dollenme olsada once kanda cikmazmiCanım geç döllenmedir. Kan testi vermelisin
Valla ben sıyırdım da bu hamilelik meselelerinden seni bilmembirazdan 6.yi yapicam bakalim o nediyceksiyirmak uzereyim
yaptim oda ayni sekilde el sallio banaValla ben sıyırdım da bu hamilelik meselelerinden seni bilmemyaptın mı o ne diyor
Kan verin teste göre gebelik var gibikizlar 1 hafta once burda testimi paylasmistim silikte olsa pozitifti ertesi gun kan negatif cikmisti bugun tekrar idrar testi yaptim yine pozitif boyle bir durumla karsilasan oldumu arkadslar bilgisi olan varmi
ilk yaptgimda verdim negtif cikti kan canim ama hala idrar testlerim pozitif cikio saglik ocaginda kanlarmi karisti acaba 6.testte pozitifKan verin teste göre gebelik var gibi
Birinde hata olsa 6 tanesinde çıkıyor öncesini boşver sen git yarın kan ver hayırlı olsun umarımilk yaptgimda verdim negtif cikti kan canim ama hala idrar testlerim pozitif cikio saglik ocaginda kanlarmi karisti acaba 6.testte pozitif
bilmiyorum ya iyice stres yaptimBirinde hata olsa 6 tanesinde çıkıyor öncesini boşver sen git yarın kan ver hayırlı olsun umarım
Yapma canimm altı test yanılıyor olamaz yarın kan verbilmiyorum ya iyice stres yaptim
oyle yapicam canim biyrde kolastrol varsa oda pozitif cikarir diye bisey okudum ama olablirmiYapma canimm altı test yanılıyor olamaz yarın kan ver
O zaman büyük ihtimal bebeğin de sana el sallıyoryaptim oda ayni sekilde el sallio bana
isallah canim dedigin gibidirO zaman büyük ihtimal bebeğin de sana el sallıyoryarın tekrar kan ver tatlım
bide sabh ilk idrarla yapcam ozmn dha koyu cikar isallahisallah canim dedigin gibidir
Kan verin. Kan negatif verirse başka bir nedenden betaniz artmış olabilir. Araştirin bu durumu Betayi sadece hamilelik arttirmaz ama umarım bebiş geliyorduroyle yapicam canim biyrde kolastrol varsa oda pozitif cikarir diye bisey okudum ama olablirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?