- 24 Haziran 2022
- 17
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Serenseren
Merhabaa Kızlar.. 1,5 senedir bebek sahibi olmayı bekliyoruz, adet döngüm düzensiz olduğu için innovita ovülasyon testlerini denedim. Her ay adet başlangıç ve bitiş tarihimi not alırdım bu ay atlamışım ne zaman Adetim bitti hatırlayamıyorum. Ovülasyon Testini de düzenli bir şekilde kullanmadım açıkçası... bir süredir çok Mide bulantım var İnsülin direnci ilacına yeni başlamıştım ona bağladım üstüme hiç konduramadım hamileliği aklıma bile gelmedi artık düşünmemeye kendimi rahat bırakmaya karar vermiştim. Iki üç gündür Kasıklarım ağrıyordu Dün biraz fazla yoruldum kasıklarımdaki Ağrı artmaya başladı sırf meraktan test yaptım Beklediğim bir şey olmadığı için umudum da yoktu Sonra Çift çizgi gördüm bir test Daha yaptım Yine çift.Sabah uyandım 2 test Daha yaptım İlk İdrar ile yine Çift çizgi gördüm yani testi 4 kere tekrarladım hayalet çizgiyi mi yorumluyorum diye
mesaim biter bitmez hastaneye koşacağım kan testi vermek için ama saatler geçmiyor şu an çok merak ediyorum. Fikrinizi almak için de görsel ekliyorum.