- 24 Eylül 2014
- 47
- 10
- 288
- 37
- Konu Sahibi duygutarik
Kızlar sizce silik çizgi varmı yıllar sonra control çizgisi dışında Bi çizgi gördük not
cos luyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı dakkada cıktı biraz dağılmış çizgiKızlar sizce silik çizgi varmı yıllar sonra control çizgisi dışında Bi çizgi gördük notcos luyum Eki Görüntüle 3256838
10-15 dakika gibi Bi sürede çıktıKaçıncı dakkada cıktı biraz dağılmış çizgi
Bence yrın ilk idrarla tekrarla canm ilk 10 dakka sonrası cıkan sonuçlar geçersiz diyorlar . Adetin kaç gün geçti10-15 dakika gibi Bi sürede çıktı
Adetim çok fazla düzensiz 50 günde bir oluyorum desem yeridir o nedenle tamda bilmiyorum geçen günü artık salmıştım durumu hiç takip bile etmedim inan inşallah sabah eczane bulursam tekrarlıcam bakalım uyuyabilirsem tabi adamı gece gece delirtti dakikada bir testi göstermektenBence yrın ilk idrarla tekrarla canm ilk 10 dakka sonrası cıkan sonuçlar geçersiz diyorlar . Adetin kaç gün geçti
Bulamıyorsan git acile direk kan ver o daha iyiAdetim çok fazla düzensiz 50 günde bir oluyorum desem yeridir o nedenle tamda bilmiyorum geçen günü artık salmıştım durumu hiç takip bile etmedim inan inşallah sabah eczane bulursam tekrarlıcam bakalım uyuyabilirsem tabi adamı gece gece delirtti dakikada bir testi göstermekten![]()
Öyle yapıcam artıkTest bozuk gibi duruyor yeniden yapmanızda fayda var
Kuruyunca böyle olmuşBulamıyorsan git acile direk kan ver o daha iyi![]()
Tekrarla sen canm var gibi ama yinede kesinleltir cnmKuruyunca böyle olmuş
Hadi inşallah cnm ya yüreğime su serptin valla Allah razı olsun,Tekrarla sen canm var gibi ama yinede kesinleltir cnm
Haber ver banadaHadi inşallah cnm ya yüreğime su serptin valla Allah razı olsun,
Mutlaka yazarımHaber ver banada
Merhaba canım silik bişey gördüm bendeKızlar sizce silik çizgi varmı yıllar sonra control çizgisi dışında Bi çizgi gördük notcos luyum Eki Görüntüle 3256838
Yaptım cnm maalesef tekrar negatifMerhaba tekrar yaptınız mı test, sonuç nedir![]()
11 yıllık evliyiz cnm ilk 5 yılda tekrarlayan sebepsiz düşüklerimiz vardı son 6 yıldırma pcos var ilk defa çizgi gördüm ama sabah testi tekrarladım negatif cnmMerhaba canım silik bişey gördüm bendebende pcoluyum ya kaç yıl sonra gördün acaba sormamda sakınca yoksa ?
![]()
Çok üzüldümYaptım cnm maalesef tekrar negatif
Yine de hamile kalabiliyorsunuz bende hiç gebelik olmadı11 yıllık evliyiz cnm ilk 5 yılda tekrarlayan sebepsiz düşüklerimiz vardı son 6 yıldırma pcos var ilk defa çizgi gördüm ama sabah testi tekrarladım negatif cnm
İnşallah cümlemize canımÇok üzüldüm
Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin isteyen herkese inşallah![]()