Gebelik testi

eceemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
27
7
1
21
Kızlar merhaba en son 18 nisan adet oldm ve hala olmadm 27 mayısta kan vermştm gebelik için ama negatif cıktı. 7 hazirandan beri 2 günde 1 test tekrarlıyorum ve pozitif cıkıyo hep yarın doktora gidicem sizce gebelik varmıdır? 27 mayısta nasl negatif cıkıp 15 gün sonra böyle cıkıyo testlerim? Ekliyorm fotoğrafları

Eklentiler

• PhotoGrid_Site_1686469606430.webp
    PhotoGrid_Site_1686469606430.webp
    37 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar merhaba en son 18 nisan adet oldm ve hala olmadm 27 mayısta kan vermştm gebelik için ama negatif cıktı. 7 hazirandan beri 2 günde 1 test tekrarlıyorum ve pozitif cıkıyo hep yarın doktora gidicem sizce gebelik varmıdır? 27 mayısta nasl negatif cıkıp 15 gün sonra böyle cıkıyo testlerim? Ekliyorm fotoğrafları
kist olabilir mi? Lh yükselttiği için böyle çıkabiliyor testler

Kan verirsin, beta yüksekse akabinde doktora gidersin Doktor ultrason ile bakacaktır.
Umarım hayırlı bir haber alırsın

Canım neomal çünki 18 nisan adet olmuşsun yumurtlamanın adetinin tahminen 14.gününe denk geldiğini düşünürsek yumurtlama gününden önce kan vermiş oluyorsun asıl çıkması garip olurdu🤣

18 nisandan beri olmamış mıydınız? Belki geç döllenme olmuştue ultrasonla baktıkları zaman anlarlar onu

Back
X