- 6 Temmuz 2022
- 543
- 230
- 53
- 27
- Konu Sahibi Kullanicic
-
Bence pozitif ama sabah yapın bideKızlar bugün üstteki gebelik testini yaptım böyle çıktı iki saat sonra aşağıdakini yaptım bir iki saat sonra da erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce idrarı çok bekletmediğim için negatif çıkmış olabilir mi
Bariz belli burdayım diyoEki Görüntüle 3262855 benimki de böyle acaba var mıdır ?
Canım nettt bebek geliyorEki Görüntüle 3262855 benimki de böyle acaba var mıdır ?
Bence Bebek var hayal görmüyorsunMerhaba, sizce bu testte ikinci çizgi var mı ben mi hayal görüyorum? 3 haziranda çatlatma iğnesi yaptırdım
Ay inşallah çoktandır deniyoruz inşallah vardırCanım nettt bebek geliyor
İnşallahhhhhCanım nettt bebek geliyor
Kan tahlili verdim adetime daha 2 gün var 293 çıktıİnsallah
Ben ikincisinde de gordum cizgiyiKızlar bugün üstteki gebelik testini yaptım böyle çıktı iki saat sonra aşağıdakini yaptım bir iki saat sonra da erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce idrarı çok bekletmediğim için negatif çıkmış olabilir mi
Bugün kan verdim negatif çıktı ama adetim 2 gün gecikti ağrımda yok çıldırıcamBen ikincisinde de gordum cizgiyi
Sabah erken saatte ilk idrarla yapin
Kimyasal mi yasadin acabaBugün kan verdim negatif çıktı ama adetim 2 gün gecikti ağrımda yok çıldırıcam
Olabilir bilemiyorum hâlâ adet olamadımKimyasal mi yasadin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?