Gebelik testi

Merhabalar ben de 13 temmuzda tahlil verdim Beta hcg değerim 3 çıktı 10 gün öncesinde tahlil verdiğimde 0.5 çıkmıştı doktor 10 gün sonra tekrarla dedi ve sonuç 3 çıktı doktor yükselme var dedi ama gebelik olabilir de olmayabilir de dedi 2 gün sonra tekrarla dedi ama günüm daha gecikmedi 17 temmuzda regl olmam gerekiyor sizce gebe olabilir miyim

Kızlar dün regl günümdü lekelenme oldu ve bitti test yaptım dün akşam ve bu sabah negatif çıktı idrar testi. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır hala? Pazartesiye kadar olmazsa kan testi vermeyi düşünüyorum

Benimde ikinci günü idrarda negatif çıktı 3 günü olmayınca kan verdim kan da pozitif çıktı benle pazartesi ye kadar olmazsan sabah sağlık ocağına gidip kan ver öğlen e nabizda çıkıyor sonuclar en geç 2 bucukta

Pek ümidim yok ama inşallah öyle olur eğer regl olmazsam pazartesi ilk işim kan vermek olacak teşekkür ederim hayırlı olsun sizede

Kızlar, yorumunuza ihtiyacım var kuruma çizgisi değil belli ama anlayamadım

Eklentiler

• 4FF2175F-F2E2-4EB1-8EDA-7D963577F6FB.webp
    136,2 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…