Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl geçikmesi var mıEn son ki adetim 13 hazirandı Şuan gebelik testi yapsam çıkar mı yoksa biraz daha beklemeli miyim
Adetim çok düzensiz o yüzden gecikmesini anlayamıyorumRegl geçikmesi var mı
Yap kuzum belki çizgileri görürüzAdetim çok düzensiz o yüzden gecikmesini anlayamıyorum
Çıkar canım yap at bakalım sonuçlara beraberEn son ki adetim 13 hazirandı Şuan gebelik testi yapsam çıkar mı yoksa biraz daha beklemeli miyim
Peki gebelikte adet hesaplaması bir önceki adetin başlamasından mı hesaplanıyor yoksa bir önce ki adetin bitmesinden miÇıkar canım yap at bakalım sonuçlara beraber![]()
Bir önceki adetin ilk günündenPeki gebelikte adet hesaplaması bir önceki adetin başlamasından mı hesaplanıyor yoksa bir önce ki adetin bitmesinden mi
Bekle kafana takma asla bak ben senin gibiydim valla tüm belirtim vardı sonuç hüsran bekle bi 3,4 gün sonra kan verAdetim çok düzensiz o yüzden gecikmesini anlayamıyorum
Adetin 1. Günden itibarenPeki gebelikte adet hesaplaması bir önceki adetin başlamasından mı hesaplanıyor yoksa bir önce ki adetin bitmesinden mi
Benimde ikinci günü idrarda negatif çıktı 3 günü olmayınca kan verdim kan da pozitif çıktı benle pazartesi ye kadar olmazsan sabah sağlık ocağına gidip kan ver öğlen e nabizda çıkıyor sonuclar en geç 2 bucuktaKızlar dün regl günümdü lekelenme oldu ve bitti test yaptım dün akşam ve bu sabah negatif çıktı idrar testi. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır hala? Pazartesiye kadar olmazsa kan testi vermeyi düşünüyorum
Pek ümidim yok ama inşallah öyle olur eğer regl olmazsam pazartesi ilk işim kan vermek olacak teşekkür ederim hayırlı olsun sizedeBenimde ikinci günü idrarda negatif çıktı 3 günü olmayınca kan verdim kan da pozitif çıktı benle pazartesi ye kadar olmazsan sabah sağlık ocağına gidip kan ver öğlen e nabizda çıkıyor sonuclar en geç 2 bucukta
Kızlar, yorumunuza ihtiyacım var kuruma çizgisi değil belli ama anlayamadımYumurtlamadan sonra 12. Gün yapılan testim