- 6 Mart 2019
- 888
- 1.733
- 113
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi tamam öyle yapayım çok teşekkür ederimBu test bozuk önce yeni bir test yapın
Fazla idrar koymayın bir kaç damla yeterli o şekilde tekrarlayın yoksa gene böyle bozuk verirMerhaba kızlar
Adetim 3 gün geçti bugün test yaptım days comfort İnternetten aldım sanırım test bozuk çıktı ama çizgi var gibi geldi. Belirti olarak sadece belim çok ağrıyor.
Acaba yeniden test mi yapsam yoksa direkt kan tahlili miEki Görüntüle 3290008
Fazla idrar koymayın bir kaç damla yeterli o şekilde tekrarlayın yoksa gene böyle bozuk verir
Çıkmış evet kan verin![]()
Hastaneye gitmeden önce yine kan ver canım. İnşallah değildir ama kimyasal gebelik ola bilir, iki gün sonra iki katına çıkması lazımKızlar kan verdim bugün beta 10.45 çıktı en kısa sürede kadın doğuma gidicem ama hastanede ki kadın 2 gün sonra yine gel değerinin yükselmesi lazım dedi. İnşallah sağlıkla ilerler![]()
kadın doğuma ücret ödeyecekseniz özele falan gidecekseniz şuanda gitmeyin o da size 2 günde bir kan verin takip edelim diyecek paranız boşa gider. devletse gidin tabi içinizde kalmasın...Kızlar kan verdim bugün beta 10.45 çıktı en kısa sürede kadın doğuma gidicem ama hastanede ki kadın 2 gün sonra yine gel değerinin yükselmesi lazım dedi. İnşallah sağlıkla ilerler![]()
İnşallah canım benim çarşamba günü yine gidicem bakalım hayırlısı olsunHastaneye gitmeden önce yine kan ver canım. İnşallah değildir ama kimyasal gebelik ola bilir, iki gün sonra iki katına çıkması lazım
Tamam öyle yapayım çarşamba günü yine kan vericem inşallah sağlıkla ilerlerse o zaman kadın doğuma giderim ama sağ kasığım aşırı derecede ağrıyorkadın doğuma ücret ödeyecekseniz özele falan gidecekseniz şuanda gitmeyin o da size 2 günde bir kan verin takip edelim diyecek paranız boşa gider. devletse gidin tabi içinizde kalmasın...
Canim kimyasal geçiriyor olabilirsin bir daha test yap yükselme varmiBu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz![]()
Benim de ilk tahlilim 13 çıkmıştı. Sonra da regl olmuştum. Kimyasal olmuş. Önümüzdeki ay daha tekrar hamile kalırsın. Endişelenme. Ben sonraki ay hemen hamile kalmıştım.Kızlar Bi yardımcı olur musunuz
Kanamam başladı şimdi peçete sildikçe geliyor kırmızı çok kırmızı ama. Sağ kasığımda aşırı Bi ağrı oyuyolar içini sanki adet gecikeli 10 günü geçiyor yerleşme mi bu yoksa kimyasal mı![]()
Çarşamba günü yine kan vericem çok teşekkür ederim cevabın içinCanim kimyasal geçiriyor olabilirsin bir daha test yap yükselme varmi
İnşallah sağlıkla gelir üzüldüm ama yine de çarşamba günü yine kan vericem bakalımBenim de ilk tahlilim 13 çıkmıştı. Sonra da regl olmuştum. Kimyasal olmuş. Önümüzdeki ay daha tekrar hamile kalırsın. Endişelenme. Ben sonraki ay hemen hamile kalmıştım.