Gebelik testi

nihalblr

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
39
5
6
25
Kızlar merhaba bugün benim adetim gecikeli tam 5 gün oluyor. Erken gebelik testi ve normal gebelik testleri yaptım. Erken gebelik testlerinde günden güne pembe çizgi daha da netleşti. Fakat normal gebelik testlerinde (artimed marka) aralarında fark oluyor bi gün daha net bi gün silik gibi. Bunun beta hcg düşüşüyle alakası olabilir mi? Ama erken gebelik testlerinde her gün daha da netleşti. Resimleri de atıyorum bana bi fikir verebilir misiniz?

Eklentiler

• image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 333
  • image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 308
Canım ne iyisi bir kan vermek, ikinci çizgi görünüyor bence kan vermelisin 2 günde bir artışa bakmalısın inşallah bebeğin seninledir

Daha çok yeni belliki o yüzden erken gebelik testinde daha net. Bu marka kaset testlerin yanılttığını çok okudum ama dediğim gibi erken testle işleyişleri farklı bence o yüzden. Tebrik ederim bu arada sağlıklı bir gebelik olsun

Öyle mi çok teşekkür ederim yaa ne bileyim ilk ve hem heyecan var hem korku içimde

Banada bakabilir misiniz rica etsem

Eklentiler

• IMG_0055.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 266
Merhaba, benim de dün adet günümdü, cuma kan verdim beta hcg 0 çıktı ama günüm de geçti, şuan regl belirtileri de yok, ne zaman test yapmam gerekir, gebelik olma ihtimali var mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…