- 26 Ağustos 2023
- 35
- 11
- 3
- 24
- Konu Sahibi Berfin blut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testler bozuk gibi duruyor çok mu damlattınız acabaKızlar dün test yaptım ilki böyle çıktı bu günde aynısı çıktı bu gün regl olmam gerekirdi olmadım bide polikis over var bende lütfen bişey söyleyin
Hayır 3 damla damlatım şimdi bitane daha yaptımTestler bozuk gibi duruyor çok mu damlattınız acaba
Testler bozuk gibi duruyor çok mu damlattınız acababu testi şimdi yaptım prodoctor markası
Var gibi görünüyorHayır 3 damla damlatım şimdi bitane daha yaptım
Yok bu gün olucaktım olmadım 5 yıldır bekliyorumVar gibi görünüyoradetiniz geçti mi
Eşime söylemek istemiyorum yanılıyor muyum diye korkuyorumVar gibi görünüyoradetiniz geçti mi
O zaman yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vermenizi tavsiye ediyorum. Sonuca göre emin olursunuzEşime söylemek istemiyorum yanılıyor muyum diye korkuyorum
İnşallahh vardır sağlıkla kucağına alırsınYok bu gün olucaktım olmadım 5 yıldır bekliyorum
Biz t çizgisinde silik çizgi ararız bu kez kontrol çizgisi silik şaşırdım bende sonucunuz güzel çıkar inşallahKızlar dün test yaptım ilki böyle çıktı bu günde aynısı çıktı bu gün regl olmam gerekirdi olmadım bide polikis over var bende lütfen bişey söyleyin
İnşallah vardır kızlar çok istiyorum alah kısmet eder bize de inşallahİnşallahh vardır sağlıkla kucağına alırsın
Ayrıca eğer test varsa yarın sabah ilk idrarla da yapabilirsin daha net çıkar![]()
Biz t çizgisinde silik çizgi ararız bu kez kontrol çizgisi silik şaşırdım bende sonucunuz güzel çıkar inşallahbence var gibi
Benim de aklım karıştıBiz t çizgisinde silik çizgi ararız bu kez kontrol çizgisi silik şaşırdım bende sonucunuz güzel çıkar inşallahbence var gibi .
İnşallahhİnşallah vardır kızlar çok istiyorum alah kısmet eder bize de inşallah