Gebelik testi

hissiz_papatya71

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
4
1
1
25
Birşey soracağım adet ve adet gecikmesinden önce gebelik testi yapıp sonuç alan var mı? Gebelik şüphelerim var adetime iki hafta var ama erken gebelik testi almak istiyorum erkenden test yapan anlatabilir mi

Ad
Birşey soracağım adet ve adet gecikmesinden önce gebelik testi yapıp sonuç alan var mı? Gebelik şüphelerim var adetime iki hafta var ama erken gebelik testi almak istiyorum erkenden test yapan anlatabilir mi
Adete 2 hafta varken gebelik testi yapilmaaaaz. Yapilsada sonuc alinmaaaaz.
Biz bunları anlattik
Tane tane anlattık
Adete 2 hafta varsa sizin suan yumurtlama doneminiz daha orta da bebek değil embriyo bile yok. Adet zamanı gelsin öyle test yapın....

ben 3 gun kala cok cok silik sekilde gormustum 1 gun once yapsam negatif cikardi muhtemelen sabretmek gerekiyor 2 haftada daha anca yumurtlama gorursunuz ortada daha bi dollenme bile yok buyuk ihtimalle

ben 3 gun kala cok cok silik sekilde gormustum 1 gun once yapsam negatif cikardi muhtemelen sabretmek gerekiyor 2 haftada daha anca yumurtlama gorursunuz ortada daha bi dollenme bile yok buyuk ihtimalle
Adete 2 hafta varmış bugünlerde yumurtlama günüdür zaten. Daha o dollenecekte embriyo haline gelecekte rahme ulaşacak sonra tutunmaya calsiicak beta salgilayacak ohooo. Daha ortada fol yok yumurta yok dedikleri söz oluyo

Eklentiler

• IMG_20231013_083303.webp
    IMG_20231013_083303.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 174
Ben adetime beş gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim.
Bu da benim 5 kala testim yumurtlamanin 9. Günü sabah yaptım silik çizgi görüyorum sizce var mı adete 1 hafta kala kan vermiştim 2 çıkmıştı artmış mıdır sizce

Eklentiler

• IMG_20231014_071202.webp
    IMG_20231014_071202.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 164
Back
X