- 30 Temmuz 2025
- 92
- 30
- 3
- 42
test hangi marka pozitif görünüyor regl kaç gün varYalanci pozitif oluyormu bende bu aksam yaptim bole cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test hangi marka pozitif görünüyor regl kaç gün varYalanci pozitif oluyormu bende bu aksam yaptim bole cikti
Evet verdim hamileymişim :) 668 çıktı sonucumkan testi verdiniz mi
6 gün geçti miratech markasi insallahtest hangi marka pozitif görünüyor regl kaç gün var
maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet verdim hamileymişim :) 668 çıktı sonucum
bence o kadar geçti ise kan verin bu markayı bilmiyorum ama çok koyu çıkmış beta hcg yükselmiştir inşallah gönlünüze göre olur herşey6 gün geçti miratech markasi insallah
Çok teşekkür ederim amin insallahmaşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Amin çok tesekkur ederim insallahbence o kadar geçti ise kan verin bu markayı bilmiyorum ama çok koyu çıkmış beta hcg yükselmiştir inşallah gönlünüze göre olur herşey
Silik cizgi goruyorum canim ben bikac gun sonra tekrar yap istersenKızlar gebelik var mı yardımcı olur musunuz
Kan verdim kanda negatif çıktıSilik cizgi goruyorum canim ben bikac gun sonra tekrar yap istersen
Kac cikti canimKan verdim kanda negatif çıktı
2Kac cikti canim
Sabah ilk idrarla mı yaptınız peki ?Ben 2 tane laboquik kaset test yaptım normal olandan erken gebelik testi değildi 4 gün önceden yaptım silik çıktı. 2 gün kalada erken gebelik testi yaptım. Şimdi attığım kaset test 4 fün kala yaptığım.
Hayır ikinci idrarla yaptım pek dikkat etmedim açıkcası kaçıncı idrar olduğuna. Adetim gecikince de kan verdim hamile olduğumu öğrendimSabah ilk idrarla mı yaptınız peki ?
Evet verdim hamileyimkan testi verdiniz mi
tebriklerEvet verdim hamileyim![]()
Teşekkür ederimm, hayır keseyi görmeye daha gitmedik haftaya pazartesi gideceğiztebriklerkeseyi gördümüz mü süreciniz nasıl ilerliyor kaçıncı haftadasınız
inşallah bizim sizinle yakındı tarihler o yüzden merak ettim benim biraz düşük ilerliyordu betaTeşekkür ederimm, hayır keseyi görmeye daha gitmedik haftaya pazartesi gideceğiz![]()
Önemli olan artışı 2 günde bir takip edin :)inşallah bizim sizinle yakındı tarihler o yüzden merak ettim benim biraz düşük ilerliyordu beta
doktor kontrolünde takip ediyorumÖnemli olan artışı 2 günde bir takip edin :)