Gebelik testi

mislina2

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
221
77
13
Kızlar ben geç yumurtlama olduğu için beklenen adet tarihimden 1 hafta sonra adet görücem. Yani büyük ihtimalle 19 Ekim gibi falan. Bugün test yaptım negatif çıktı sizce erken mi ? Yoksa olsa çıkar mıydı?

Yumurtlama tarihi nedir?

2 gün sonra çatlama olur bu haftayi değerlendirin demişti doktorum 6 Ekim falan olması lazım yani
O zaman evet erken yapmışsınız. 6 Ekim çatlama olsa en erken 10-12 gün sonra lan testinde çıkar var ise, birkaç gün sonra da idrara geçer. Yani 19-20 Ekim gibi idrarda çıkabilir varsa.

O zaman evet erken yapmışsınız. 6 Ekim çatlama olsa en erken 10-12 gün sonra lan testinde çıkar var ise, birkaç gün sonra da idrara geçer. Yani 19-20 Ekim gibi idrarda çıkabilir varsa.
Anladım ama şu anda zaten regl sancısı çekiyorum olmadı ama her an olucak gibi bakalım hayırlısı olsun

Anladım ama şu anda zaten regl sancısı çekiyorum olmadı ama her an olucak gibi bakalım hayırlısı olsun
Amin hayırlısı dediğiniz gibi. Zaten hamile kalınca da adet ağrısı gibi ağrılar oluyor, ayırt etmesi zor.

Kızlar hala regl olmadım kan mı versem acaba midem çok bulanıyor anlamadım gitti psikolojik mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…