Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göğüs ucunda ve kenarlarında ağrım var ara ara sarı ve beyaz sulu akıntım geliyo hamilelikten şüpheleniyorum adetime 6 gün var yumurtlamamın üstünden 11 gün geçti sizce idrar testinde cikarmi
6 / 7 gün öncesine kadar sonuç veren testler var yapın isterseniz ama olsa bile çıkmaya bilir mümkün değil ama düşünmemeye çalışıp bi kaç gün daha geçirip öyle yapın isterseniz inşallah sonuç istediğiniz gibi olur
6 / 7 gün öncesine kadar sonuç veren testler var yapın isterseniz ama olsa bile çıkmaya bilir mümkün değil ama düşünmemeye çalışıp bi kaç gün daha geçirip öyle yapın isterseniz inşallah sonuç istediğiniz gibi olur
Merhaba benim de yumurtlama dönemimde ilişkim oldu 5 7 ve 9ocakta ama hiç birinde içime boşalmadı eşim hamilelik olur mu sizce test yapmak istiyorum ama reglime de 13 gün var çıkar mı test yapsam ilk kez yaşıyorum çünkü o yüzden bilgi sahibi değilim
Merhaba benim de yumurtlama dönemimde ilişkim oldu 5 7 ve 9ocakta ama hiç birinde içime boşalmadı eşim hamilelik olur mu sizce test yapmak istiyorum ama reglime de 13 gün var çıkar mı test yapsam ilk kez yaşıyorum çünkü o yüzden bilgi sahibi değilim
13 gün varsa çıkmaz hatta 13 gün varsa yeni yumurtlamış olmanız falan gerekir. Reglden ortalama 14 15 gün önce yumurtlama oluyor. Hamilelik istiyor muydun
13 gün varsa çıkmaz hatta 13 gün varsa yeni yumurtlamış olmanız falan gerekir. Reglden ortalama 14 15 gün önce yumurtlama oluyor. Hamilelik istiyor muydun
31 Aralık'ta reglim bitti ve 2 ocaktan 9 ocağa kadar yumurtlama dönemi olarak gözüküyor takvimimde 7 ocakta da yüksek doğurganlık olarak gözüküyor ve biz ilişkiye bu dönemlerde girdik ama hiç birinde içime boşalma olmadı dediğim gibi eğer gebelik varsa belirtiler başlamış olur muydu bilemiyorum da hamilelik istemiyorum henüz