Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ay nı test bende yapmıştım geçen cuma senin çizginden daha da beliegindi benimki sonrasında 2 tane kaset yaptım çıkmadı bu test yalancı pozitif veriyorEki Görüntüle 3445095
Bir şey görüyor musunuz
evet silik:))Eki Görüntüle 3445095
Bir şey görüyor musunuz
Kasetle erken gebelik testinin hassasiyeti aynı değil zaten burada silik çıkan kasette görünmezCanım ay nı test bende yapmıştım geçen cuma senin çizginden daha da beliegindi benimki sonrasında 2 tane kaset yaptım çıkmadı bu test yalancı pozitif veriyor
Bu arada bende gördüm. Gebeliğimi böyle öğrenmiştim hayırlı olsunEki Görüntüle 3445095
Bir şey görüyor musunuz
Ben 7 gün önce yapmıştım reglime 4 gün varken ve pozitif çıktı çok kıpkırmızı değildi dün normal test yaptım gecikmemin 3. Günü ve çıkmadı hatta farklı markalardan 3 tane yaptım çıkmadı yanş arada 7 gün var 7 de günde olsa çıkardı erken gebelik tedtleri çok yanıltıcı. Geçen ayda silikle gittim doktorada kanda negatif çıktıKasetle erken gebelik testinin hassasiyeti aynı değil zaten burada silik çıkan kasette görünmez
Ben gordum kac dk da cikti? Belirtileriniz nelerdi bat gunu gectinizmiEki Görüntüle 3445095
Bir şey görüyor musunuz
Çok yanıltıcı diye genelleme yapmanız doğru değil :) bende gebeliğimi böyle öğrendim bence gayette güzel çalışıyor. Bazı testler bozuk çıkabiliyor veya eczane harici yerden alınanlar sahte. Test tarihi geçmiş test olabiliyor belki size öyle denk gelmiştir veya kuruma çizgisini görmüşsünüzdür bilemiyorumBen 7 gün önce yapmıştım reglime 4 gün varken ve pozitif çıktı çok kıpkırmızı değildi dün normal test yaptım gecikmemin 3. Günü ve çıkmadı hatta farklı markalardan 3 tane yaptım çıkmadı yanş arada 7 gün var 7 de günde olsa çıkardı erken gebelik tedtleri çok yanıltıcı. Geçen ayda silikle gittim doktorada kanda negatif çıktı
İlk 5 dakika bile olmadan çıktı fotoğrafını bırakıyorum bakabilirsin eczaneden aldım ve bu yine erken gebelik testi yaptım çıkmadı anlayabildiğimi düşünüyorum bozuk olsa bile zaten kanda çıkar doğru sonuç söylemek istediğim en net sonuç kan yaniÇok yanıltıcı diye genelleme yapmanız doğru değil :) bende gebeliğimi böyle öğrendim bence gayette güzel çalışıyor. Bazı testler bozuk çıkabiliyor veya eczane harici yerden alınanlar sahte. Test tarihi geçmiş test olabiliyor belki size öyle denk gelmiştir veya kuruma çizgisini görmüşsünüzdür bilemiyorum
Sadece sağ bacağım ağrıyor 2 gündür ve sürekli uykulu yorgunum bi ümit test yaptımBen gordum kac dk da cikti? Belirtileriniz nelerdi bat gunu gectinizmi
Tabi ki en net sonuç kan testi. Bende daha önce birçok kez erken gebelik kullandım hiç pozitif vermedi çünkü gebelik yoktı sadece bir kere verdi onda da zaten gebelik vardı reglime üç gün kala silik çizgi çıktıİlk 5 dakika bile olmadan çıktı fotoğrafını bırakıyorum bakabilirsin eczaneden aldım ve bu yine erken gebelik testi yaptım çıkmadı anlayabildiğimi düşünüyorum bozuk olsa bile zaten kanda çıkar doğru sonuç söylemek istediğim en net sonuç kan yani
Doğrudur tabiki herkeste aynı göstermiyor herkese hayırlısını versinTabi ki en net sonuç kan testi. Bende daha önce birçok kez erken gebelik kullandım hiç pozitif vermedi çünkü gebelik yoktı sadece bir kere verdi onda da zaten gebelik vardı reglime üç gün kala silik çizgi çıktıkasette görünmüyordu çünkü hassasiyeti yüksek değil. Ben olumsuz bir şey yaşamadım genelleme yapmak doğru değil dedim
![]()
Sonucunuz ne olduAkşam bir daha tekrarlayıp buraya döneceğimfarklı test ile
Akşam değil de sabah tekrarladım ve daha belirgin çizgi çıktı, kan verdim ama negatif. Bir daha idrar testi yapmıycam yalancı pozitif veriyorlar, insanı hayal kırıklığına uğratıyorlarSonucunuz ne oldu
Hangi markaydiAkşam değil de sabah tekrarladım ve daha belirgin çizgi çıktı, kan verdim ama negatif. Bir daha idrar testi yapmıycam yalancı pozitif veriyorlar, insanı hayal kırıklığına uğratıyorlar