Gebelik testi

Canım ay nı test bende yapmıştım geçen cuma senin çizginden daha da beliegindi benimki sonrasında 2 tane kaset yaptım çıkmadı bu test yalancı pozitif veriyor
Kasetle erken gebelik testinin hassasiyeti aynı değil zaten burada silik çıkan kasette görünmez

Ben görmüyorum. Hem tek test hiç yapmadım pimpirikliğimden. Minimum 2.

Kasetle erken gebelik testinin hassasiyeti aynı değil zaten burada silik çıkan kasette görünmez
Ben 7 gün önce yapmıştım reglime 4 gün varken ve pozitif çıktı çok kıpkırmızı değildi dün normal test yaptım gecikmemin 3. Günü ve çıkmadı hatta farklı markalardan 3 tane yaptım çıkmadı yanş arada 7 gün var 7 de günde olsa çıkardı erken gebelik tedtleri çok yanıltıcı. Geçen ayda silikle gittim doktorada kanda negatif çıktı

Çok yanıltıcı diye genelleme yapmanız doğru değil :) bende gebeliğimi böyle öğrendim bence gayette güzel çalışıyor. Bazı testler bozuk çıkabiliyor veya eczane harici yerden alınanlar sahte. Test tarihi geçmiş test olabiliyor belki size öyle denk gelmiştir veya kuruma çizgisini görmüşsünüzdür bilemiyorum

Polikistik olduğum için adetlerim düzensiz, en son 26 mayısta oldum ve 15 gün adetim sürdü. 1 yıldır bekliyorum hâlâ inatla aklıma düşünce test yapıyorum

İlk 5 dakika bile olmadan çıktı fotoğrafını bırakıyorum bakabilirsin eczaneden aldım ve bu yine erken gebelik testi yaptım çıkmadı anlayabildiğimi düşünüyorum bozuk olsa bile zaten kanda çıkar doğru sonuç söylemek istediğim en net sonuç kan yani

Eklentiler

• IMG_4413.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 58
Tabi ki en net sonuç kan testi. Bende daha önce birçok kez erken gebelik kullandım hiç pozitif vermedi çünkü gebelik yoktı sadece bir kere verdi onda da zaten gebelik vardı reglime üç gün kala silik çizgi çıktı kasette görünmüyordu çünkü hassasiyeti yüksek değil. Ben olumsuz bir şey yaşamadım genelleme yapmak doğru değil dedim

Doğrudur tabiki herkeste aynı göstermiyor herkese hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…