Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha öncede yaptım attım bu gün dayanamadım bu saatte yaptım ben silik çizgiyi görüyorum ama fotoğrafta çok belli olmuyor o yüzden biraz oynadım siz görebildiniz mi reglime 8 gün vardı galiba
Günaydın nur hanım evet var gibi görünüyor. Yumurtlama tarihiniz ne zamandı. 8 gün varsa 2 gün daha bekleyip yapın o şekilde kan verin bence. Ben 8/7/6 gün kala yaptım o gölge bile yok
Günaydın nur hanım evet var gibi görünüyor. Yumurtlama tarihiniz ne zamandı. 8 gün varsa 2 gün daha bekleyip yapın o şekilde kan verin bence. Ben 8/7/6 gün kala yaptım o gölge bile yok
Amin inşallah vardır. Benim yumurtlama günüm 2/3 Eylüldü dünki testte çıkmadı bende adet günüme kadar yapmayı bıraktım. Sizleri çok iyi anlıyorum ama bana kalırsa 2 gün daha bekleyin
Amin inşallah vardır. Benim yumurtlama günüm 2/3 Eylüldü dünki testte çıkmadı bende adet günüme kadar yapmayı bıraktım. Sizleri çok iyi anlıyorum ama bana kalırsa 2 gün daha bekleyin