Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyyy olabilir mi öyle bişey nolur olsun çünküGörünüyor bir şeyler
Olabilirrrr inşaallah vardır. Yarın sabah tekrarlayın yine çıkarsa kan verirsiniz :)Ayyyyyy olabilir mi öyle bişey nolur olsun çünkü
Teşekkür ederim inşallahOlabilirrrr inşaallah vardır. Yarın sabah tekrarlayın yine çıkarsa kan verirsiniz :)
Düzensiz yumurtlama olunca erken ya da geç döllenme oluyor ya. Benim mesela gecikmenin 9. günü pozitife dönmüştü test.Teşekkür ederim inşallah
Aslında hep çok düzenli regl oluyordum bu ay ovulasyon erken oldu tahmin ediyorum kaçırdık diye üzülüyordum ama bu hayalet çizgi heyecanlandırdı . Yarın sabahı iple çekiyorumDüzensiz yumurtlama olunca erken ya da geç döllenme oluyor ya. Benim mesela gecikmenin 9. günü pozitife dönmüştü test.
Benim de regl hep düzenli. Yumurtlama biraz daha farklı çalışıyor sanırım. Hadi inşaallah güzel haberinizi yazarsınızAslında hep çok düzenli regl oluyordum bu ay ovulasyon erken oldu tahmin ediyorum kaçırdık diye üzülüyordum ama bu hayalet çizgi heyecanlandırdı . Yarın sabahı iple çekiyorum
Bende görüyorum birşeyler sanki Laboquick dimi bu testOvulasyon takibine geç başladığım için ovulaayonumu kaçırdım adetime 8 gün var test yaptım hayalet çizgiyi görebilen var mı ?
Evet laboquickBende görüyorum birşeyler sanki Laboquick dimi bu test
Yarın sabah yapıcam tekrarErken gebelik testi alıp sabah tekrarlayin bence de
Laboquick negatifse grimsi beyaz çizgi çıkarıyor ama sennki pembemsi pozitif olma ihtimali yüksek bitane predictor earyl erken gebelik testi al dene kuzum biEvet laboquick
Bugün bi arkadaş paylaştı predictor earyl yapmış çok silik çıkmıştı testi kan verdi betası 15.5 birşeydi baya düşük betayı bile ölçüyor ondan alEvet laboquick
Yarın sabah ilk işBugün bi arkadaş paylaştı predictor earyl yapmış çok silik çıkmıştı testi kan verdi betası 15.5 birşeydi baya düşük betayı bile ölçüyor ondan al
Ben hep laboquick kullandım hiç çizgi vs çıkmıyordu bazen ertesi gün kuruma çizgisi çıkıyordu . Fotoğraftan daha koyu aslında . Ayyy çok heveslendim İnş doğrudurLaboquick negatifse grimsi beyaz çizgi çıkarıyor ama sennki pembemsi pozitif olma ihtimali yüksek bitane predictor earyl erken gebelik testi al dene kuzum bi
Bencede yappppYarın sabah ilk iş
İnşallah doğrudur kuzum inşallah sabah yapar yapmaz at fotoBen hep laboquick kullandım hiç çizgi vs çıkmıyordu bazen ertesi gün kuruma çizgisi çıkıyordu . Fotoğraftan daha koyu aslında . Ayyy çok heveslendim İnş doğrudur
Belirginleşmiş hamilesin benceSabah testim