Gebelik testi

Durudurusen

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
335
290
53
31
Adetime 5 gün var bugün test yaptım awox gebelik testi silik çıktı ama bariz görünüyor . Daha önce bir kimyasall yaşadım silik de olsa çizgi var değil mi

Eklentiler

• 1000023566.webp
    1000023566.webp
    14 KB · Görüntüleme: 434
Adetime 5 gün var bugün test yaptım awox gebelik testi silik çıktı ama bariz görünüyor . Daha önce bir kimyasall yaşadım silik de olsa çizgi var değil mi
Merhaba canm kac dakika sonra çıktı kuruma çizgisi de olabilir hafif görünüyor olabilir ama kan ver yeni olabilir canm

7 dk da falan belirdi.bu marka hiç kuruma çizgisi yapmıyor önceki gebeliği de bundan öğrendim fakat kimyasal oldu
Canm olabilir ama ilk 5 dakika önemli gerçi fazla bir şey de geçmemiş yeni oluşmuş olabilir bebeğin adetin gecikince tekrar yap bence yoksa direk kan ver kesin sonuç kan da belli

Ben bir çok kez test yaptım ve hep yanıldım canm en doğrusu kan testi bir de bu işte acele etme Rabbım inşallah kısa zamanda sana da senin gibi bir bebis verir

Silik çizgi gözüküyor. Umarım bebiş seninledir. Ama acele etme bence adet gününe kadar idrardan bak koyulaşuyorsa öyle ver kan.

Back
X